Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Channing Tatum

má 38 rokov
Skutočné meno: Channing Bryan Isaac Tatum Anderson
Dátum narodenia: 26.04.1980 - Culman, Alabama, USA
Výška: 189 cm
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (36)

 Herec
Milý John (2010)
Dear John
 90% 90%  
Verejní nepriatelia (2009)
Public Enemies
 88% 88%  Pretty Boy Floyd
The Stanford Prison Experiment (2009)    (rumored)
G.I. Joe (2009)
G.I. Joe: The Rise of Cobra
 71% 71%  Duke
Parkour (2009)    
V službách vojny (2008)
Stop-Loss
 79% 79%  Steve Shriver
Život je boj (2008)
Fighting
 93% 93%  Shawn MacArthur
Vzbura v Seattli (2007)
Battle in Seattle
 80% 80%  Johnson
Průvodce k rozpoznání tvých svatých (2006)
A Guide to Recognizing Your Saints
 80% 80%  Antonio
Let's Dance (2006)
Step Up
 83% 83%  Tyler Gage
Super náhradník (2006)
She's the Man
 78% 78%  Duke Orsino
Supercross (2005)  72% 72%  Rowdy Sparks
Coach Carter (2005)  81% 81%  Jason Lyle
Spoušť (2005)
Havoc
 58% 58%  Nick

 Vystupoval v
The Making of 'Stop-Loss' (2008)  70% 70%  Sám seba



Channing Bryan Isaac Tatum Anderson
Príspevok čitateľa luckkk   
[pred 11. rokmi]
Nar.: 26. 4. 1980, Cullman, Alabama, USA
Prezývka:Chan
Výška: 1,85m
Filmografia: 2005-Supercross (Rowdy Sparks)
2005-Vojna svetov"War of the worlds"
2005-Coach Carter (Jason Lyle)
2005-Havoc (Nick)
2006-Let´s dance"Step up" (Tyler Gage)
2006-Super náhradník"She´s the man" (Duke)
2006-A guide to recognizing your saints (Antonio)
Channing Tatum sa narodil v Alabame a vyrástol na Floride.Keď mal 21r. natočil svoju prvú reklamu s Brucom Weberom pre Vogue. Na to nasledovali kampane pre Abercrombie & Fitch, Nautica, Gap, Dolce & Gabbana, Emporio Armani a Aeropostale. Neskôr sa predviedol v reklame na Pepsi. Vďaka tomu si ho všimli Hollywoodský producenti.
V roku 2004 sa po prvý krát objavil v seriali CSI:Miami.Na to v roku 2005 si zahral v Havoc a neskôr Coach Carter.Ten istý rok si ešte zahral vo filme Supercross a tiež získal ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
luckkk
Nový člen


Príspevkov: 0
 

[Ďalšie komentáre]

Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.