Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Emma Roberts


Filmografia

 Herec
The Art of Getting By (2011)  70% 70%  Sally Howe
Hotel pre psy (2009)
Hotel for Dogs
 40% 40%  Andi
Puberťačka (2008)
Wild Child
 55% 55%  Poppy
Lymelife (2008)  100% 100%  Adrianna Bragg
Nancy Drew (2007)  70% 70%  Nancy Drew
Aquamarine (2006)  53% 53%  Claire
Camp Couture (2006)    
Mimořádně extrémní špión (2006)
Spymate
 36% 36%  Amelia
Bras and Broomsticks (2006)    
Daisy Winters (2004)    Daisy Winters
Grand Champion (2002)  92% 92%  Sister
BigLove (2001)  70% 70%  Delilah



Emma Roberts
Príspevok čitateľa kiraplastinina   
[pred 9. rokmi]
Celé meno : Emma Rose Roberts
Narodená : 10. február 1991, Rhinebeck, New York, U.S.
Zamestnanie : herečka, speváčka, modelka, módna návrhárka, gitaristka
Webstránka : EmmaRoberts.net
Emma Roberts je známa hlavne ako Addie Singer z Nickelodeon-ovho televízneho seriálu UNFABULOUS, vďaka tejto role dostala mnoho ocenení a kritické uznanie. V septembri roku 2005 vydala debutový album, ktorý bol soundtrackom seriálu Unfabulous. Sólovú kariéru začala vydaním dvoch pesničiek k soundtracku Ice Princess a Aquamarine (v tomto filme si aj zahrala). V roku 2006 si zahrala vo filme Aquamarine, v roku 2007 Nancy Drew a nadabovala rozprávku The Flight before Christmas. V rokoch 2008-2009 ju obsadili do filmov ako sú Memoirs of a teenage Amnesiac, a Lymelife. V roku 2009 sa objavila vo filme Hotel for dogs a nadchádzajúcom filme The Winning season. V máji 2009 vyšla dráma/triler Twelve a horor Grimm.
Herecká kariéra v rokoch 2001-2003
Počas detstva ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
kiraplastinina
Nový člen


Bratislava - Petržalka
Príspevkov: 18
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.