Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk


Filmografia

 Herec
Bitch Slap (2009)    Sister Batrill
Diamonds and Guns (2008)  100% 100%  Ashley
Monster Ark (2008)  50% 50%  Dr. Ava Greenway
Ghost Town:471 The Movie (2007)  59% 59%  Little Jack
Boogeyman 2 (2007)  48% 48%  Dr. Jessica Ryan
Alien Apocalypse (2005)  50% 50%  Kelly
One Weekend a Month (2004)  100% 100%  Meg McDermott
Hercules and Xena - The Animated Movie: The Battle for Mount Oly (1998)  30% 30%  Gabrielle (voice)
Útek zo zajatia (1995)
Follow the River
 70% 70%  Bettie Draper
Xena : Princezna bojovnice (1995)
Xena: Warrior Princess
 85% 85%  Gabrielle
Darkman II: The Return of Durant (1994)  50% 50%  Laurie Brinkman
Hercules and the Lost Kingdom (1994)  65% 65%  Deianeira
Dobrodružství Hucka Finna (1993)
The Adventures of Huck Finn
 54% 54%  Julia Wilks
Osudy / Danielle Steelová: Osudy (1991)
Changes
 48% 48%  Jessica Adams

 
 Produkcia
Diamonds and Guns (2008)  100% 100%  

 Vystupoval v
Behind the Scenes of 'Ghost Town: The Movie' (2008)    Sama seba



Renée O'Connor - biografia
Príspevok čitateľa xenity12   
[pred 10. rokmi]
Celé meno : Evelyn Reneé O'Connor
Dátum a miesto narodenia: 15.02.1971 , Texas USA
Rodičia: Walter a Sandra O'Connor
Súrodenci: brat Chris
Rodinný stav: Rozvedená, v súčastnosti žije s priateľom Jedom Sura
Deti : Miles William Muir (22. septembra 2001), Iris Sura O'Connor (19. marca 2006)
Renné sa narodila 15.02.1971 v Texase. Jej rodičia Walter a Sandra vlastnia prestížnu reštauráciu s názvom Threadgill's v Austine.
Renné už ako 8 ročná stála pred kamerou keď stvárnila svoju prvú postavu - Húsenicu v Theater on Wheel. Od tej doby si herectvo tak zamilovala, že už v 12 rokoch začala študovať herectvo v Houston's Alley Theatre odkiaľ sa neskôr dostala na High School for the Performing and Visual Arts v Houstone. S ozajstným herectvom sa stretla v 16 rokoch keď nakrútila reklamu pre známu firmu McDonalds. V roku 1989 dostala rolu v seriáli Teen Angels v rámci New Mickey Mouse Club. Ešte v tom istom roku dostala prvú ozajstnú rolu vo ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
xenity12
Nový člen


Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.