Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Tommy Flanagan

má 49 rokov
Dátum narodenia: 3.07.1965 - Glasgow, Scotland
Výška: 186 cm
Znamenie:
RAK
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Hero Wanted (2008)  70% 70%  Derek
Echoes of Extinction (2008)    Victor
Sons of Anarchy (2008)    Filip Chibs Telford (39 episod
Na linke je vrah (2006)
When a Stranger Calls
 61% 61%  Stranger
Sin City: Mesto hriechu (2005)
Sin City
 87% 87%  Brian
Poslední výsadek (2005)
The Last Drop
 72% 72%  Cpl Baker
Votrelec vs. Predator (2004)
AVP: Alien vs. Predator
 55% 55%  Mark Verheiden
Rebels (2004)    
Trauma (2004)  42% 42%  Tommy
Ultimate Fights from the Movies (2002)  59% 59%  Cicero (Gladiator) (archive foot
Benjamins (2002)
All About the Benjamins
 56% 56%  Williamson
Sinatra (2001)
Strictly Sinatra
 70% 70%  Michaelangelo
Attila (2001)  65% 65%  Bleda
Dead Dogs Lie (2001)  70% 70%  Michael
Sunset Strip (2000)  42% 42%  Duncan
Rebus: The Hanging Garden (2000)  95% 95%  Thomas Telford
Gladiátor (2000)
Gladiator
 79% 79%  Cicero
Ratcatcher (1999)  80% 80%  Da
Plunkett & Macleane (1999)  50% 50%  Eddie
Svätý (1997)
The Saint
 64% 64%  Scarface
Tvár toho druhého (1997)
Face/Off
 81% 81%  Leo

 Vystupoval v
Masters of the Universe (2009)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.