Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Francesca Neri

herečka

má 50 rokov
Dátum narodenia: 10.02.1964 - Trento, Italy
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Papŕ di Giovanna, Il (2008)    Delia Casali
Cena per farli conoscere, La (2007)  70% 70%  Alma Kero
Signora delle camelie, La (2005)    
Siero della vanitŕ, Il (2004)  70% 70%  Sonia Norton
Per sempre (2003)  50% 50%  Sara
Felicitŕ non costa niente, La (2003)  50% 50%  Sara
Chladná pomsta (2002)
Collateral Damage
 57% 57%  Selena
Ginostra - mafie nespí, mlčí (2002)
Ginostra
 29% 29%  Elena Gigli
Hannibal (2001)  64% 64%  Allegra Pazzi
Io amo Andrea (2000)  60% 60%  Andrea
Na dno vášne (1997)
Live Flesh
 81% 81%  Elena
ˇDispara! (1993)  70% 70%  Ana
Sud (1993)    Lucia
Corsa dell'innocente, La (1992)  68% 68%  Marta Rienzi
Al lupo, al lupo (1992)    Livia Sagonŕ
Captain America (1991)  57% 57%  Valentina de Santis
Pensavo fosse amore invece era un calesse (1991)    Cecilia
The Ages of Lulu (1990)  70% 70%  Lulú

 
 Produkcia
Riprendimi (2008)  70% 70%  
Melissa P. (2005)  40% 40%  


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.