Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Carl Ciarfalio


Filmografia

 Herec
Montana Amazon (2009)    Benny
The Grind (2008)  80% 80%  The Punisher
From Mexico with Love (2008)    Jake
Stump the Band (2006)  80% 80%  Guido
Môj sused zabijak 2 (2004)
The Whole Ten Yards
 56% 56%  Goon #1
Alias (2001)  92% 92%  Vatican Guard
Traffic - Aféry (bez)mocných (2000)
Traffic
 84% 84%  Ruiz's Assistant
BitterSweet (1999)  50% 50%  Puss
Charmed: Happily Ever After (1998)    Huntsman
Executive Power (1997)  50% 50%  Thug
Con Air (1997)  73% 73%  Con #1
Candyman 2 (1995)
Candyman: Farewell to the Flesh
 58% 58%  Bartender
Lion Strike (1994)  40% 40%  Vito
Night of the Running Man (1994)  60% 60%  Thug
The Fantastic Four (1994)  40% 40%  The Thing
Trouble Bound (1993)  48% 48%  Ted
Seznam smrti (1993)
The Hit List
 61% 61%  Second Hitman
Death Ring (1993)  40% 40%  Pax, Bar Bully
Freejack (1992)  44% 44%  Bonejacker #3
Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času (1991)
Beastmaster 2: Through the Portal of Time
 36% 36%  Policeman #2
The Incredible Hulk Returns (1988)  60% 60%  
Blood Vows: The Story of a Mafia Wife (1987)  56% 56%  

 
 Produkcia
These Woods (2008)    


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.