Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Gwen Stefani

speváčka, herečka

má 49 rokov
Skutočné meno: Gwendolyn Renee Stefani
Dátum narodenia: 3.10.1969 - Anaheim, California, USA
Oficiálna webstránka: gwenstefani.com/
Výška: 168 cm
Znamenie:
VÁHY
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (7)

 Herec
Letec (2004)
The Aviator
 76% 76%  Jean Harlow
History vs. Hollywood: The Aviator (2001)    Jean Harlow
Saturday Night Live (2000) Musical Guest

 Vystupoval v
MTV Europe Music Awards 2004 (2004)    Sama seba - Performer
No Doubt: Rock Steady Live (2003)  59% 59%  Sama seba
2002 California Music Awards (2002)    Sama seba
Top of the Pops (2000)    Sama seba
MTV Video Music Awards 1998 (1998)  40% 40%  Sama seba



Gwendolyn
Príspevok čitateľa cateee95   
[pred 10. rokmi]
Gwendolyn Renée Stefani, známa ako Gwen Stefani (* 3. október 1969) je americká speváčka, módna návrhárka a príležitostná herečka. Je tiež vedúcou osobnosťou kalifornskej ska-rockovej kapely No Doubt.
Diskografia
Sólo albumy
2004 - Love. Angel. Music. Baby.
2006 - Sweety Escape.
No Doubt
1992 - No Doubt
1995 - The Beacon Street Collection
1995 - Tragic Kingdom
2000 - Return of Saturn
2001 - Rock Steady
Nedostatok ratingov
cateee95

KarmaRank: 4



Žilina
Príspevkov: 24
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.