Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Broderick Crawford


Filmografia

 Herec
Liar's Moon (1981)  51% 51%  Colonel Tubman
Střípky lásky (1979)
A Little Romance
 80% 80%  Sám seba - Brod
Ningen no shômei (1977)    Detective O'Brien
City of Angels: The Losers (1976)    
Look What's Happened to Rosemary's Baby (1976)  40% 40%  Sheriff Holtzman
Terror in the Wax Museum (1973)  50% 50%  Amos Burns
Kandidát (1972)
The Candidate
 84% 84%  Voice of Jarmon, Narrator (voice
It Takes a Thief: Fortune City (1968)    Harvey Galishaw
The Vulture (1967)  50% 50%  Brian F. Stroud
Girl from U.N.C.L.E., The: The Low Blue C Affair (1966)    Soyil Irosian
Mutiny at Fort Sharp (1966)    
The Oscar (1966)  56% 56%  Sheriff
The Fastest Gun Alive (1956)  74% 74%  Vinnie Harold
Between Heaven and Hell (1956)  54% 54%  Capt. 'Waco' Grimes, CO Co.G
Highway Patrol: Human Bomb (1955)    Chief Dan Mathews
Nie ako cudzinec (1955)
Not as a Stranger
 84% 84%  Dr. Aarons
Highway Patrol: Prospector (1955)    Chief Dan Mathews
Big House, U.S.A. (1955)    Rollo Lamar
Podvodník (1955)
The Swindler
 68% 68%  Augusto
Highway Patrol: Oil Lease (1955)    Chief Dan Mathews
Highway Patrol: Reformed Criminal (1955)    Chief Dan Mathews
Human Desire (1954)  58% 58%  Carl Buckley
The Mob (1951)    Johnny Damico
Včera narození (1950)
Born Yesterday
 84% 84%  Harry Brock
Všichni královi muži / Všichni jsou zbrojnoši královi (1949)
All the King's Men
 84% 84%  Willie Stark
    · Vyhral Golden Globe - Best Motion Picture Actor 1950
    · Vyhral Academy Award - Best Actor in a Leading Role 1950
The Time of Your Life (1948)  74% 74%  Krupp (a bewildered policeman)
Black Angel (1946)  68% 68%  Captain Flood
Sin Town (1942)    Dude McNair
Larceny, Inc. (1942)  80% 80%  Jug Martin
Men of Texas (1942)    Henry Clay Jackson
The Black Cat (1941)  60% 60%  Hubert Smith
Sedem hriešnikov (1940)
Seven Sinners
 62% 62%  Edward Patrick 'Little Ned' Finn
Beau Geste (1939)  80% 80%  Hank Miller (American)
The Real Glory (1939)    Lt. Larson

 Vystupoval v
Toast of the Town (2000)    Sám seba (archive footage)
The Colgate Comedy Hour (2000)    Sám seba - Actor
The 25th Annual Academy Awards (1953)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.