Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Natasha Richardson

herečka

má 55 rokov
Skutočné meno: Natasha Jane Richardson
Dátum narodenia: 11.05.1963 - London, England, UK
Výška: 179 cm
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (21)

 Herec
Puberťačka (2008)
Wild Child
 55% 55%  Mrs. Kingsley
V ten večer (2007)
Evening
 80% 80%  Constance Haverford
The White Countess (2005)  55% 55%  Countess Sofia Belinskya
Ústav (2005)
Asylum
 70% 70%  Stella Raphael
The Needs of Kim Stanley (2005)    
Kráska z Manhattanu (2002)
Maid in Manhattan
 46% 46%  Caroline Lane
Prebudenie v Rene (2002)
Waking Up in Reno
 64% 64%  Darlene Dodd
Dohola? (2001)
Blow Dry
 56% 56%  Shelley Allen
Chelsea Walls (2001)  42% 42%  Mary
Přístav (2001)
Haven
 70% 70%  Ruth Gruber
Pasca na rodičov (1998)
The Parent Trap
 65% 65%  Elizabeth James
Nell (1994)  62% 62%  Dr. Paula Olsen
Návrší vdov / Vdovy z Widows' Peak (1994)
Widows' Peak
 62% 62%  Mrs. Edwina Broome
Hostages (1993)  68% 68%  Jill Morrell
Úderem půlnoci (1992)
Past Midnight
 87% 87%  Laura Mathews
The Favour, the Watch and the Very Big Fish (1991)  60% 60%  Sybil
Příběh Služebnice (1990)
The Handmaid's Tale
 51% 51%  Kate/Offred
The Comfort of Strangers (1990)  62% 62%  Mary
Tlusťoch a Chlapeček (1989)
Fat Man and Little Boy
 58% 58%  Jean Tatlock
Patty Hearst (1988)  48% 48%  Patricia Hearst
A Month in the Country (1987)  58% 58%  Alice Keach
Gothic / Gothic - Noc hrůzy (1986)
Gothic
 56% 56%  Mary Shelley

 
 Produkcia
Ústav (2005)
Asylum
 70% 70%  executive producer

 Vystupoval v
The Good, the Bad & the Beautiful (1996)  59% 59%  Sama seba



Natasha Richardson
Príspevok čitateľa krasovlaska   
[pred 10. rokmi]
Štyridsaťpäťročná Richardson je dcérou herečky Vanessy Redgrave a zosnulého režiséra Tonyho Richardsona. Narodila sa v roku 1963. Študovala na londýnskej Central School of Speech and Drama. Vydala sa za kolegu Liama Neesona v roku 1994. Má dvoch synov, Michaela a Daniela Jacka. Zomrela 18. 3. 2009 pri lyžovačke v Kanade. Úmrtie spôsobilo krvácanie do mozgu.
Nedostatok ratingov
krasovlaska
Nový člen


Detva
Príspevkov: 2
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.