Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Amber Benson

má 37 rokov
Skutočné meno: Amber Nicole Benson
Dátum narodenia: 8.01.1977 - Birmingham, Alabama, USA
Výška: 166 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Shifter (2009)    Kimi
7 Things to Do Before I'm 30 (2008)  70% 70%  Lori Madison
Act Your Age (2008)    Julia
7 Things to Do Before I'm 30 (2008)    Lori Madison
One-Eyed Monster (2008)    Laura
Another Harvest Moon (2008)    Gretchen
Gryphon (2007)  40% 40%  Princess Amelia of Lockland
Simple Things (2007)  60% 60%  Sally
Lovers, Liars and Lunatics (2006)  100% 100%  Justine
Tripping Forward (2006)    Gwen
Duch podzemia (2005)
Intermedio
 37% 37%  Barbie
Race You to the Bottom (2005)  80% 80%  Maggie
Latter Days (2003)  75% 75%  Traci Levine
Kletba (2002)
Taboo
 20% 20%  Piper
Chance (2002)  90% 90%  Chance
Don's Plum bar (2001)
Don's Plum
 56% 56%  Amy
Buffy the Vampire Slayer: Chaos Bleeds (2000)  79% 79%  Tara Maclay (voice)
Super kšeft (2000)
The Prime Gig
 73% 73%  Batgirl
Buffy, premožiteľka upírov (1997)
Buffy the Vampire Slayer (TV series 1997–2003)
 89% 89%  Tara Maclay (2000-2002)
Buffy the Vampire Slayer: This Year's Girl (1997)    Tara Maclay
Buffy the Vampire Slayer: Who Are You? (1997)    Tara Maclay
Sbohem, lásko (1995)
Bye Bye Love
 60% 60%  Meg Damico
Fiktivní zločiny (1994)
Imaginary Crimes
 60% 60%  Margaret
Jack Reed: Na dosah spravodlivosti (1994)
Jack Reed: A Search for Justice
 58% 58%  Nicole Reed
Osudný omyl (1993)
The Crush
 51% 51%  Cheyenne
King of the Hill (1993)  72% 72%  Ella McShane

 
 Réžia
Lovers, Liars and Lunatics (2006)  100% 100%  
Ghosts of Albion: Legacy (2003)  90% 90%  
Chance (2002)  90% 90%  
 
 Scenár
Lovers, Liars and Lunatics (2006)  100% 100%  
Ghosts of Albion: Legacy (2003)  90% 90%  
Chance (2002)  90% 90%  
 
 Produkcia
Lovers, Liars and Lunatics (2006)  100% 100%  
Chance (2002)  90% 90%  

 Vystupoval v
The 100 Scariest Movie Moments (2004)    Sama seba
Totally Gay! (2003)  80% 80%  Sama seba
Rocky Horror 25: Anniversary Special (2000)  60% 60%  Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.