Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Joe Lando


Filmografia

 Herec
Povstání strojů (2006)
A.I. Assault
 48% 48%  Major Richard Tunney
Bloodsuckers (2005)  49% 49%  Churchill
Panika (2004)
Combustion
   Scott Daniels
Útok na Alžbětu (2003)
Counterstrike
 40% 40%  Secret Service Agent Vince Kello
Veterná smršť (2003)
Devil Winds
 50% 50%  Pete Jensen
Smrtiaca vlna (2003)
Killer Flood: The Day the Dam Broke
 50% 50%  David Arthur Powell
Srdce na dlani / Doktorka Quinnová: Srdce na dlani (2001)
Dr. Quinn, Medicine Woman: The Heart Within
 70% 70%  Byron Sully
Dr. Quinn Medicine Woman: The Movie (1999)  60% 60%  Byron Sully
Policajt (1998)
No Code of Conduct
 30% 30%  Willdog
Domov sa nevrátim (1997)
Any Place But Home
 60% 60%  Lucas Dempsey
Lebkáči: Nedotknuteľní (1996)
Alien Nation: The Enemy Within
 62% 62%  Rick Shaw
Shadows of Desire (1994)  60% 60%  Sonny Snow
Dr. Quinn, Medicine Woman (1993)  70% 70%  Byron Sully
Dr. Quinn, Medicine Woman (1993)    Byron Sully (17 episodes) (1993-
Beauty and the Beast: Beggar's Comet (1987)    One of Gabriel's thugs

 Vystupoval v
The Making of Bret Michaels (2002)  40% 40%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.