Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Ayumi Ito


Filmografia

 Herec
Tokyo! (2008)  80% 80%  Akemi (segment Interior Design
Tôkyô tawâ: Okan to boku to, tokidoki, oton (2007)  90% 90%  
Wu qingyuan (2006)  59% 59%  Kazuko Nakahara
Final Fantasy VII (2005)
Final Fantasy VII: Advent Children
 85% 85%  Tifa Lockhart (voice: Japanese v
Last Order: Final Fantasy VII (2005)  96% 96%  Tifa Lockhart
Hana to Alice (2004)  80% 80%  
Kagen no tsuki (2004)  94% 94%  Sayaka
Kyô no dekigoto (2004)  70% 70%  Kate
Fukuro (2003)  70% 70%  
All About Lily Chou-Chou (2001)  88% 88%  Yôko Kuno
Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII (2000)  89% 89%  Tifa Lockhart (voice)
Dr. Akagi (1998)  68% 68%  
Swallowtail (1996)  80% 80%  Ageha
Crisis Core: Final Fantasy VII (0000)  100% 100%  Tifa Lockheart (voice: Japanese



Ayumi Ito
Príspevok čitateľa mancer   
[pred 9. rokmi]
Ayumi Ito sa narodila 14. apríla 1980 v Tokiu. Začínala ako detská modelka no v roku 1993 debutovala vo filme Mizu no tabibito: Samurai kizzu. Jej výrazný štýl ju doviedol k jednej z hlavných úloh vo snímke Swallowtail Butterfly z roku 1996 kde predviedla vynikajúci výkon, za ktorý získala ocenenie Nováčik roka od japonskej Akadémie. Zahrala si tiež vo filme od režiséra Shunjiho Iwaia All about Lily Chou-Chou (2001) či Hana & Alice (2004). Na krátky čas tiež pôsobila ako speváčka v dievčenskej rockovej kapele Mean Machine. Ako dabingová herečka debutovala v roku 2005, keď svoj hlas prepožičala Tife Lockhartovej vo Final Fantasy VII Advent Children, a tej istej postave aj v Kingdom Hearts II.
Nedostatok ratingov
mancer

KarmaRank: 1



Bratislava - Petržalka
Príspevkov: 18
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.