Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

R. Lee Ermey

herec

má 70 rokov
Skutočné meno: Ronald Lee Ermey
Dátum narodenia: 24.03.1944 - Emporia, Kansas, USA
Výška: 186 cm
Znamenie:
BARAN
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (4)

 Herec
Slunovrat (2008)
Solstice
 61% 61%  Leonard
Cat Tale (2008)    General Puddles (voice)
Texaský masakr motorovou pilou: Počátek (2006)
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
 71% 71%  Charlie Hewitt, Jr./Sheriff Hoyt
Pasca na žraloka (2006)
Shark Bait
 62% 62%  Jack (voice)
Pán domu (2005)
Man of the House
 62% 62%  Captain Nichols
House M.D.: Daddy's Boy (2004)    John House
Texaský masaker motorovou pílou (2003)
The Texas Chainsaw Massacre
 67% 67%  Sheriff Hoyt
Krysař Willard (2003)
Willard
 58% 58%  Mr. Martin
Salton Sea (2002)
The Salton Sea
 76% 76%  Verne Plummer
Bež, Ronnie, bež! (2002)
Run Ronnie Run
 62% 62%  Lead Kidnapper
Saving Silverman (2001)  65% 65%  Coach Norton
Taking Sides (2001)  72% 72%  General Wallace
Nebezpečná partie (2001)
Scenes of the Crime
 60% 60%  Mr. Parker
Megiddo: The Omega Code 2 (2001)  68% 68%  President Richard Benson
On the Borderline (2001)  59% 59%  Capt. Elias
Jericho (2000)  70% 70%  Marshall
Vynechané stránky (2000)
Skipped Parts
 72% 72%  Caspar Callahan
The Chaos Factor (2000)  50% 50%  Col. Ben Wilder
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel (2000)    General Barnaky (voice)
Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins (2000)  60% 60%  Sarge (voice)
The Apartment Complex (1999)  50% 50%  Frank Stanton
You Know My Name (1999)  60% 60%  Nix
Lavína (1999)
Avalanche
 43% 43%  Gary
Toy Story 2 - Príbeh hračiek (1999)
Toy Story 2
 89% 89%  Army Sarge (voice)
Gunshy (1998)  51% 51%  Jerry
Zóna 51 (1998)
The Sender
 39% 39%  Colonel Rosewater
Zázračný běžec (1997)
Prefontaine
 68% 68%  Bill Bowerman
Zbraň davového šílenství (1997)
Weapons of Mass Distraction
 70% 70%  Billy Paxton
Dead Men Can't Dance (1997)  49% 49%  Sen. Pullman T. Fowler
Rough Riders (1997)  80% 80%  Secretary of State John Hay
Serpentíny (1997)
Switchback
 58% 58%  Sheriff Buck Olmstead
Prízraky (1996)
The Frighteners
 61% 61%  Sgt. Hiles
Soul of the Game (1996)  68% 68%  Wilkie
Space: Above and Beyond (1995)    Sergeant Major Frank Bougus
Mŕtvy muž prichádza (1995)
Dead Man Walking
 88% 88%  Clyde Percy
Sedem (1995)
Se7en
 94% 94%  Police Captain
Šialenec z Alcatrazu (1995)
Murder in the First
 73% 73%  Judge Clawson
Toy Story - Boj hračiek (1995)
Toy Story
 85% 85%  Sarge (voice)
Love Is a Gun (1994)  49% 49%  Frank Deacon
Okovy moci (1994)
Chain of Command
 14% 14%  Benjamin Brewster
Aljaška v plameňoch (1994)
On Deadly Ground
 48% 48%  Stone
Hexina (1993)
Hexed
 50% 50%  Det. Ferguson
Lupiči tiel (1993)
Body Snatchers
 48% 48%  General Platt
The X Files (1993) Reverend Patrick Findley
Návrat Sommersbyho (1993)
Sommersby
 60% 60%  Dick Mead
Kid (1991)  56% 56%  Luke
Toy Soldiers (1991)  60% 60%  Gen. Kramer
I'm Dangerous Tonight (1990)  36% 36%  Lt. Ackman
The Rift (1990)  50% 50%  Capt. Phillips
The Terror Within II (1990)  40% 40%  Von Demming
83 Hours 'Til Dawn (1990)  60% 60%  Glen Fairling
Fletch žije (1989)
Fletch Lives
 48% 48%  Jimmy Lee Farnsworth
Demonstone (1989)  50% 50%  Col. Joe Haines
Horiace Mississippi (1988)
Mississippi Burning
 73% 73%  Mayor Tilman
Olovená vesta (1987)
Full Metal Jacket
 86% 86%  Gny. Sgt. Hartman
    · Nominácia na Golden Globe - Best Performance by an Actor in a Supporting Role in a Motion Picture 1988
Purple Hearts (1984)  48% 48%  Gunny
The Boys in Company C (1978)  58% 58%  SSgt. Loyce (Drill Instructor, C

 Vystupoval v
Down to the Bone: Anatomy of a Prequel (2007)  70% 70%  Sám seba
American Veteran Awards (2004)    Sám seba (Host)
Chainsaw Redux: Making a Massacre (2004)  50% 50%  Sám seba/Sheriff Hoyt
The Year of the Rat (2003)  70% 70%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.