Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Charles Shyer

má 77 rokov
Dátum narodenia: 11.10.1941 - Los Angeles, California, USA
Znamenie:
VÁHY
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia
 
 Réžia
Eloise in Paris (2009)    
Untitled Dustin Hoffman Project (2008)    
Zlatíčko (2004)
Alfie
 68% 68%  
Aféra s náhrdelníkom (2001)
The Affair of the Necklace
 63% 63%  
Otec nevesty 2 (1995)
Father of the Bride Part II
 67% 67%  
Milujem problémy (1994)
I Love Trouble
 61% 61%  
Otec nevesty / Hlava rodiny (1991)
Father of the Bride
 61% 61%  
Baby Boom (1987)  63% 63%  
Irreconcilable Differences (1984)  56% 56%  
The Odd Couple (1970)    
 
 Scenár
Eloise in Paris (2009)    
Milujem problémy (1994)
I Love Trouble
 61% 61%  
Baby Boom (1987)  63% 63%  written by
Irreconcilable Differences (1984)  56% 56%  
The Odd Couple (1970)    
 
 Produkcia
Eloise in Paris (2009)    executive producer
Zlatíčko (2004)
Alfie
 68% 68%  
Aféra s náhrdelníkom (2001)
The Affair of the Necklace
 63% 63%  
Pasca na rodičov (1998)
The Parent Trap
 65% 65%  
Vojačka Benjaminová (1980)
Private Benjamin
 67% 67%  
    · Nominácia na Academy Award - Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen 1981
Love, American Style: Love and the Ghost/Love and the Out-of-Tow (1969)    


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.