Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Jared Leto

herec

má 47 rokov
Skutočné meno: Jared Joseph Leto
Dátum narodenia: 26.12.1971 - Bossier City, Louisiana, USA
Výška: 175 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (7)

 Herec
Pan Nikdo (2009)
Mr. Nobody
 97% 97%  Nemo Nobody
Zavraždenie Johna Lennona (2007)
Chapter 27
 66% 66%  Mark David Chapman
Osamelé srdcia (2006)
Lonely Hearts
 81% 81%  Raymond Martinez Fernandez
Armenian Genocide (2006)  59% 59%  (voice)
Obchodník so smrťou (2005)
Lord of War
 88% 88%  Vitaly Orlov
Alexander Veľký (2004)
Alexander
 63% 63%  Hephaistion
Úkryt (2002)
Panic Room
 74% 74%  Junior
Highway (2002)  80% 80%  Jack Hayes
Requiem za sen (2000)
Requiem for a Dream
 82% 82%  Harry Goldfarb
Sunset Strip (2000)  42% 42%  Glen Walker
Americké psycho (2000)
American Psycho
 71% 71%  Paul Allen
Černá a bílá (1999)
Black and White
 62% 62%  Casey
Narušenie (1999)
Girl, Interrupted
 76% 76%  Tobias 'Toby' Jacobs
Tenká červená čiara (1998)
The Thin Red Line
 84% 84%  Lieutenant Whyte
Temná legenda (1998)
Urban Legend
 52% 52%  Paul Gardener
Basil (1998)  70% 70%  Basil
Zázračný běžec (1997)
Prefontaine
 68% 68%  Steve Prefontaine
Serpentíny (1997)
Switchback
 58% 58%  Lane Dixon
Posledný zo slávnych kráľov (1996)
The Last of the High Kings
 80% 80%  Frankie Griffin
Cool and the Crazy (1994)  38% 38%  Michael

 
 Produkcia
Zavraždenie Johna Lennona (2007)
Chapter 27
 66% 66%  executive producer

 Vystupoval v
MTV Europe Music Awards 2008 (2008)    Sám seba - Host of the VIP Bar
Fuse Fangoria Chainsaw Awards (2006)  80% 80%  Sám seba
The Death of 'Alexander' (2005)  50% 50%  Sám seba
Perfect Is the Enemy of Good (2005)  60% 60%  Sám seba
Shooting 'Panic Room' (2004)  90% 90%  Sám seba
Hollywood High (2003)  60% 60%  Sám seba
The Making of 'Panic Room' (2002)  50% 50%  Sám seba
HBO First Look (1994)    Sám seba



Herec aj rocker
Príspevok čitateľa Bada   
[pred 12. rokmi]
Napriek tomu,že hranie mu ide skvele a objavil sa v mnohých vážených tituloch,nedostáva sa mu pozornosti,akú si zaslúži.
Narodil sa 26.12.1971 v Lousiane
Jeho rodičia sa rozviedli a otec ešte mladý zomrel.S matkou sa sťahovali cez Haiti a Wyoming až do Virgínie či Colorada.Má aj brata Shannona,ktorý je tiež hercom a fotografom a s ktorým majú spoločnú kapelu.
Nedokončil strednú školu a študoval maliarstvo na filadelfskej univerzite umenia a film na School of Visual Arts v New Yorku.
V roku 1992 sa presťahoval do Los Angeles a začal sa objavovať v televíznych seriáloch.Upútal v My So-Called Life-to bola aj jeho prvá väčšia úloha.Po tomto seriály si získal srdcia mnohých tínedžeriek.
Veľkým prelomom bola úloha v psychologickom vojnovom filme Tenká červená čiara,kde získal aj obdiv filmových kritikov.
Pracoval aj na ďalších filmoch ako How To Make an American Quilt,The Last of the High Kings,Switchblack.
Najvačšiu možnosť-a prvú hlavnú ... [ďalej]
TotalRating:  TotalRating: 88%  TR 88% (ratings:7)
Bada
Nový člen


Veľký Krtíš
Príspevkov: 8
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.