Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Andie MacDowell

herečka

má 59 rokov
Skutočné meno: Rosalie Anderson MacDowell
Dátum narodenia: 21.04.1958 - Gaffney, South Carolina, USA
Výška: 176 cm
Znamenie:
BARAN
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (16)

 Herec
Intervention (2025)  70% 70%  Kelly
Inconceivable (2008)  50% 50%  Charlotte Lottie Louise Du Bos
The Prince of Motor City (2008)    Gertrude Hamilton
The Six Wives of Henry Lefay (2008)    Kate
Medzi nami zvieratami (2006)
Barnyard
 63% 63%  Etta the Hen (voice)
Beauty Shop (2005)  65% 65%  Terri
Autobusy mé sestry (2005)
Riding the Bus with My Sister
 40% 40%  Rachel Simon
The Last Sign (2005)  40% 40%  Kathy Macfarlane
Ginostra - mafie nespí, mlčí (2002)
Ginostra
 29% 29%  Jessie
Na hraně (2001)
On the Edge
 51% 51%  Lisa (segment "Reaching Normal")
Úspešní, bohatí a neverní (2001)
Town & Country
 42% 42%  Eugenie Claybourne
Večeře u přátel (2001)
Dinner with Friends
 62% 62%  Karen
Crush (2001)  68% 68%  Kate
Harrisonove kvety (2000)
Harrison's Flowers
 72% 72%  Sarah Lloyd
Múza (1999)
The Muse
 56% 56%  Laura Phillips
Muppeti z vesmíru (1999)
Muppets From Space
 62% 62%  Shelley Snipes
Cesta ku šťastiu (1999)
Just the Ticket
 48% 48%  Linda Palinski
Otrok (1998)
Shadrach
 62% 62%  Trixie Dabney
Linie násilí (1997)
The End of Violence
 48% 48%  Page Stockard
Multičlovek (1996)
Multiplicity
 54% 54%  Laura Kinney
Michael (1996)  53% 53%  Dorothy Winters
Hrdinové mého dětství (1995)
Unstrung Heroes
 66% 66%  Selma Lidz
Pištoľníčky (1994)
Bad Girls
 56% 56%  Eileen Spenser
Štyri svadby a jeden pohreb (1994)
Four Weddings and a Funeral
 80% 80%  Carrie
    · Nominácia na Golden Globe - Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Comedy/Musical 1995
Na Hromnice o deň viac (1993)
Groundhog Day
 84% 84%  Rita
Krátke strihy (1993)
Short Cuts
 88% 88%  Ann Finnigan
    · Vyhrala Golden Globe - Best Ensemble Cast 1994
Ruby Cairo (1993)  65% 65%  Elizabeth 'Bessie' Faro aka Ruby
Objekt krásy (1991)
The Object of Beauty
 56% 56%  Tina
Hudson Hawk (1991)  61% 61%  Anna Baragli
Women & Men 2: In Love There Are No Rules (1991)  50% 50%  Emily Meadows
Zelená karta (1990)
Green Card
 66% 66%  Brontë Mitchell Faure
    · Nominácia na Golden Globe - Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Comedy/Musical 1991
Sex, lži a video (1989)
Sex, Lies, and Videotape
 87% 87%  Ann
    · Nominácia na Golden Globe - Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Drama 1990
Eliášův oheň (1985)
St. Elmo's Fire
 48% 48%  Dale Biberman
Tarzan (1984)
Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes
 60% 60%  Jane Porter

 
 Scenár
Inconceivable (2008)  50% 50%  devised in collaboration with
 
 Produkcia
Cesta ku šťastiu (1999)
Just the Ticket
 48% 48%  executive producer

 Vystupoval v
10th Annual Screen Actors Guild Awards (2004)  60% 60%  Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.