Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Dana Delany

Herečka

má 62 rokov
Skutočné meno: Dana Welles Delany
Dátum narodenia: 13.03.1956 - New York, New York, USA
Výška: 174 cm
Znamenie:
RYBY
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Route 30 (2008)    Amish Martha
Multiple Sarcasms (2008)    Annie
A Beautiful Life (2008)    Anne
Camp Hope (2008)    Patricia Leary
Drunkboat (2007)  90% 90%  Eileen
Dítě na prodej (2004)
Baby for Sale
 70% 70%  Nathalie Johnson
Spin (2003)  59% 59%  Margaret Swift-Bejarano
A Time to Remember (2003)  70% 70%  Britt Calhoun
Rozsudok (2002)
Conviction
 70% 70%  Martha
Final Jeopardy (2001)  70% 70%  Alexandra Cooper
Pokušenie (2000)
The Right Temptation
 60% 60%  Anthea Farrow-Smith
Resurrection (1999)  59% 59%  Clare Miller
Sirény (1999)
Sirens
 51% 51%  Sally Rawlings
Wide Awake (1998)  58% 58%  Mrs. Beal
The Batman/Superman Movie (1998)  80% 80%  Lois Lane (voice)
Dead Man's Curve (1998)  51% 51%  Dr. Ashley
Pravé ženy / Opravdové ženy (1997)
True Women
 70% 70%  Sarah McClure
Superman: The Last Son of Krypton (1996)  64% 64%  Lois Lane (voice)
Cesta domov (1996)
Fly Away Home
 74% 74%  Susan Barnes
Superman: Blasts from the Past: Part 2 (1996)    Lois Lane (voice)
Superman: Blasts from the Past: Part 1 (1996)    Lois Lane (voice)
Wing Commander Academy: The Last One Left (1996)    Gwen 'Archer' Bowman (voice)
Live Nude Girls (1995)  48% 48%  Jill
The Enemy Within (1994)  51% 51%  Betsy Corcoran
Útek do raja (1994)
Exit to Eden
 40% 40%  Lisa Emerson
Donato a dcéra (1993)
Donato and Daughter
 69% 69%  Lt. Dena Donato
Wild Palms (1993)    Grace Wyckoff
Batman a fantom (1993)
Batman: Mask of the Phantasm
 64% 64%  Andrea 'Andi' Beaumont, The Phan
Tombstone (1993)  81% 81%  Josephine Marcus
Muž bez spánku (1992)
Light Sleeper
 66% 66%  Marianne Joseph
Ako ustrážiť dom (1992)
HouseSitter
 55% 55%  Becky Metcalf
Moon Over Parador (1988)  51% 51%  Jenny
Masquerade (1988)  56% 56%  Anne Briscoe
Patty Hearst (1988)  48% 48%  Gelina
China Beach (1988)  80% 80%  Lt. Colleen McMurphy
Where the River Runs Black (1986)  42% 42%  Sister Ana
The Fan (1981)  81% 81%  Saleswoman in Record Store

 
 Produkcia
Final Jeopardy (2001)  70% 70%  executive producer

 Vystupoval v
A-List Awards (2008)  59% 59%  Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.