Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Emily Deschanel


Filmografia

 Herec
Cesta slávy (2006)
Glory Road
 71% 71%  Mary Haskins
Boogeyman (2005)  51% 51%  Kate Houghton
That Night (2005)    Annie
Bones: The Woman in the Tunnel (2005)  98% 98%  Dr. Temperance 'Bones' Brennan
Old Tricks (2004)    Woman
Easy (2003)  44% 44%  Laura
Rose Red (2002)  80% 80%  Pam Asbury



je
Príspevok čitateľa adrika235   
[pred 5. rokmi]
Je narodena 11.10.1976 v USA Los Angeles Kalifornia je slavna v kostiach kde hra Dr.Temperance Brennan skutocne meno Emily Erin Deschanel
Nedostatok ratingov
adrika235
Nový člen


Komárno
Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.