Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Dexter Fletcher

má 48 rokov
Dátum narodenia: 31.01.1966 - North London, England, UK
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (1)

 Herec
Hviezdny prach (2007)
Stardust
 90% 90%  Skinny Pirate
Tristan a Isolda (2006)
Tristan + Isolde
 75% 75%  Orick
Doom (2005)  62% 62%  Pinky
In Your Dreams (2005)    Albert
Po krk v extáze (2004)
Layer Cake
 78% 78%  Cody
The Secret of Year Six (2004)    Mike
Deadwood (2004)  90% 90%  Michael
Správny policajt (2003)
Stander
 75% 75%  Lee McCall
The Deal (2003)  70% 70%  Charlie Whelan
Hlbočina (2002)
Below
 65% 65%  Kingsley
Bratstvo neohrozených (2001)
Band of Brothers
 93% 93%  SSgt. John Martin
Pandaemonium (2000)  54% 54%  Humphry Davy
Historky z metra (1999)
Tube Tales
 70% 70%  Joe (Segment Mr Cool)
Topsy-Turvy (1999)  84% 84%  Louis, Sullivan's Butler
Zbaľ prachy a vypadni! (1998)
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
 78% 78%  Soap
Solomon (1997)  60% 60%  Rehebeam
Dead London (1996)  59% 59%  Nick
Sueńo del mono loco, El (1990)    Malcolm Greene
The Rachel Papers (1989)  51% 51%  Charles Highway
Lionheart (1987)  56% 56%  Michael
Caravaggio (1986)  68% 68%  Young Caravaggio
Gothic / Gothic - Noc hrůzy (1986)
Gothic
 56% 56%  Rushton
Revoluce (1985)
Revolution
 42% 42%  Ned Dobb
Bounty (1984)
The Bounty
 71% 71%  Seaman Thomas Ellison
Sloní muž (1980)
The Elephant Man
 90% 90%  Bytes's Boy
Bídníci (1978)
Miserables, Les
 80% 80%  Gavroche


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.