Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

John Greyson


Filmografia
 
 Réžia
Proteus (2003)  80% 80%  
Queer as Folk (2000)    episodes 9, 12
The Law of Enclosures (2000)  58% 58%  
Lilies - Les feluettes (1996)  68% 68%  
Zero Patience (1993)  58% 58%  
The Making of Monsters (1991)    
 
 Scenár
Proteus (2003)  80% 80%  
The Law of Enclosures (2000)  58% 58%  
Zero Patience (1993)  58% 58%  
The Making of Monsters (1991)    
 
 Produkcia
The Law of Enclosures (2000)  58% 58%  


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.