Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Txema Blasco


Filmografia

 Herec
Road Spain (2008)    
Vert d'automne (2008)  59% 59%  Bruno
Vidas pequeńas (2008)    Gumersindo
Cenizas del cielo (2008)  70% 70%  Manolo
Todos estamos invitados (2008)  60% 60%  Azcoaga
Alberto Iglesias, el músico fiel (2006)    Manuel/Tomás (archive footage)
Obaba (2005)  94% 94%  Tomás
Para que no me olvides (2005)  60% 60%  Julián
Somne (2005)  50% 50%  Hugo Marquina
Muertos comunes (2004)  70% 70%  
Witchery Deal (2003)  40% 40%  Liceo
The Galindez File (2003)  60% 60%  Tío de Ricardo
Carne de gallina (2002)  59% 59%  Luisón
Leo (2000)  70% 70%  Don Miguel
Prožij to naplno (2000)
Gran vida, La
 71% 71%  
Habitación blanca, La (2000)  60% 60%  
Aunque tú no lo sepas (2000)  100% 100%  Benito
Viaje de Arián, El (2000)  90% 90%  Padre de Arian (Arian's father)
Země (1996)
Earth
 84% 84%  Tomás, Ángela's Father
Zrzavá veverka (1993)
The Red Squirrel
 68% 68%  Neorologist
Alas de mariposa (1991)  80% 80%  Grandfather
Krávy (1991)
Vacas
 80% 80%  Manuel


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.