Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Gaspard Ulliel


Filmografia

 Herec
The Vintner's Luck (2009)    Xas
Barrage contre le Pacifique, Un (2008)  90% 90%  (attached)
Hannibal: Zrodenie zla (2007)
Hannibal Rising
 70% 70%  Hannibal Lecter
Jacquou le croquant (2007)  92% 92%  Jacquou adulte
Paríž, milujem ťa (2006)
Paris, je t'aime
 83% 83%  Gaspard (segment 'Le Marais')
Maison de Nina, La (2005)  60% 60%  Izik
Príliš dlhé zásnuby (2004)
A Very Long Engagement
 81% 81%  Manech
The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea (2004)  90% 90%  Leon
The Last Day (2004)  59% 59%  Simon
Égarés, Les (2003)
Strayed
 74% 74%  Yvan
Líbejte se, s kým je libo (2002)
Summer Things
 87% 87%  Loďc



Biografia
Príspevok čitateľa adulajda   
[pred 9. rokmi]
Celé meno: Gaspard Ulliel
Prezývka: Gass
Dátum narodenia: 25.11.1984, Boulogne-Biilancourt, Paríž, Francúzsko
Znamenie: Strelec
Povolanie: herec, model
Výška: 1,80 m
Status: má vzťah s Jordan Crantelle (študentka designu)
Oficiálna stránka : GaspardUlliel.net
Biografia:
V dobe, keď Belmondo, Delon a Depardieu postupne dosiahli duchovného veku, si Francúzko žiada nové herecké idoly. Medzi kandidátmi je aj Gaspard Ulliel.
Gaspard Ulliel vyrastal v módnom prostredí : matka bola štylistkou u návrhárky Martine Sitbon a otec pracoval ako produkčný módnych prehliadok. Bolo len otázkou času, kedy si chutného chlapca so zaujímavou tvárou všimne nejaký lovec mladých talentov. A keď sa tak stalo, mal len jedenásť .
Jeho snom bolo vždy filmovanie, a po ukončení štúdia na gymnáziu (francúzske vysokej školy filmu) sa špecializoval v kine na univerzite v Saint-Denis. Avšak, osud mal iné plány, a on sa v súčastnosti venuje hereckej kariére. Prvýkrát ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
adulajda
Nový člen


Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti







Wallpaper


800x600
1024x768
1280x1024


800x600
1024x768
1280x1024

[Ďalšie tapety]





Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.