Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Patrick Warburton

má 53 rokov
Dátum narodenia: 14.11.1964 - Paterson, New Jersey, USA
Výška: 194 cm
Znamenie:
ŠKORPIÓN
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (4)

 Herec
Hoodwinked 2: Hood vs. Evil (2010)    The Wolf (voice)
Vesmírni opičiaci (2008)
Space Chimps
 51% 51%  Titan (voice)
Dostaňte agenta Smarta (2008)
Get Smart
 77% 77%  Hymie
Morning Light (2008)  59% 59%  Opening Sequence Narrator (voice
Get Smart's Bruce and Lloyd Out of Control (2008)  60% 60%  Hymie
Pán Včielka (2007)
Bee Movie
 80% 80%  Ken (voice)
Superpes (2007)
Underdog
 54% 54%  Cad
Happily N'Ever After (2007)  51% 51%  Prince Humperdink (voice)
I'll Believe You (2007)    Dr. Seth Douglass
Lovecká sezóna (2006)
Open Season
 73% 73%  Ian (voice)
Divočina (2006)
The Wild
 65% 65%  Blag (voice)
The Emperor's New School (2006)    Kronk (voice)
Karcoolka (2005)
Hoodwinked
 65% 65%  The Wolf (voice)
Kiki-Riky - Udatné kuriatko (2005)
Chicken Little
 66% 66%  Alien Cop (voice)
Späť v hre (2005)
Rebound
 54% 54%  Larry Burgess
The Civilization of Maxwell Bright (2005)  70% 70%  Max Bright
The X's (2005)    Mr. X
Není Kronk jako Kronk (2005)
Kronk's New Groove
 63% 63%  Kronk (voice)
A Uniform Used to Mean Something... (2004)  80% 80%  Superman (voice)
The Ruining (2004)  30% 30%  Bubba
Game Over (2004)    Ripley "Rip" Smashenburn (voice)
Bob Steel (2004)    Rudy Buckmaster
Hindsight Is 20/20... (2004)  80% 80%  Superman (voice)
Kim Possible: Tajné složky (2003)
Kim Possible: The Secret Files
 99% 99%  Mr. Barkin (voice)
I'd Rather Be in Philadelphia (2003)  100% 100%  Jack
Veľké problémy (2002)
Big Trouble
 54% 54%  Officer Walter Kramitz Miami PD
Kim Perfektná (2002)
Kim Possible
 100% 100%  Mr. Steve Barkin (voice)
Muži v čiernom 2 (2002)
Men in Black II
 53% 53%  Agent T
Dirt (2001)  60% 60%  Vincent
Kamufláž (2001)
Camouflage
 50% 50%  Horace Tutt, Junior
Soarin' Over California (2001)  100% 100%  Host
K. O. (2001)
Joe Somebody
 64% 64%  Mark McKinney
Tick, The: Couples (2001)    The Tick
Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins (2000)  60% 60%  LGM's (Little Green Men) (voice)
Mise v ohrožení (2000)
The Dish
 72% 72%  Al Burnett
Vladárová nová tvár (2000)
The Emperor's New Groove
 71% 71%  Kronk (voice)
Angels in the Infield (2000)  42% 42%  Eddie 'Steady' Everett
Vreskot 3 (2000)
Scream 3
 58% 58%  Steven Stone
The Apartment Complex (1999)  50% 50%  Morgan
The Woman Chaser (1999)  70% 70%  Richard Hudson
Scorchers (1991)  46% 46%  Balford


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.