Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Diego Luna

herec

má 38 rokov
Skutočné meno: Diego Luna Alexander
Dátum narodenia: 29.12.1979 - Mexico City, Distrito Federal, Mexico
Výška: 175 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (13)

 Herec
Sólo quiero caminar (2008)  70% 70%  Gabriel
In the Playground (2008)    
Rudo y Cursi (2008)    Beto
Milk (2008)  76% 76%  Jack Lira
Mister Lonely (2007)  76% 76%  Michael Jackson
J.C. Chávez (2007)  40% 40%  Sám seba
Bufalo de la noche, El (2007)  60% 60%  
Sólo Dios sabe (2006)  70% 70%  Damián
Amapola (2005)    
Mistr zločinu (2004)
Criminal
 66% 66%  Rodrigo
Terminál (2004)
The Terminal
 77% 77%  Enrique Cruz
Hriešny tanec 2 (2004)
Dirty Dancing: Havana Nights
 79% 79%  Javier Suarez
Nicotina (2003)  62% 62%  Lolo
Krajina strelcov (2003)
Open Range
 76% 76%  Button
Soldados de Salamina (2003)  70% 70%  Gastón
Temné mestá (2002)
Ciudades oscuras
 70% 70%  Fede
Vampíri 2: Nemrtví (2002)
Vampires: Los Muertos
 55% 55%  Sancho
Frida (2002)  82% 82%  Alejandro Gonzalez Arias
Mexická jazda (2001)
And Your Mother Too
 82% 82%  Tenoch Iturbide
Kým sa zotmie (2000)
Before Night Falls
 86% 86%  Carlos
Antonieta (1982)    

 
 Réžia
J.C. Chávez (2007)  40% 40%  
 
 Produkcia
Voy a explotar (2008)  60% 60%  executive producer
Sólo quiero caminar (2008)  70% 70%  executive producer
Cochochi (2007)  50% 50%  executive producer
J.C. Chávez (2007)  40% 40%  
Déficit (2007)  60% 60%  
Sólo Dios sabe (2006)  70% 70%  executive producer

 Vystupoval v
Beyond the 'Open Range' (2004)  50% 50%  Sám seba
XVIII premios Goya (2004)  59% 59%  Sám seba - Co-Host



Príspevok čitateľa romii1    [pred 11. rokmi]
bhjk

Nedostatok ratingov
romii1
Nový člen


Malacky
Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.