Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Michael C. Hall


Filmografia

 Herec
Gamer (2009)  59% 59%  
Sexo en serie (2008)    Dexter Morgan (archive footage)
Peep World (2008)    Jack Meyerwitz
Bereft (2004)  60% 60%  
Výplata (2003)
Paycheck
 66% 66%  Agent Klein

 Vystupoval v
Showboy (2002)  50% 50%  Sám seba



I am Dexter
Príspevok čitateľa Jani   
[pred 10. rokmi]
Michael Carlyle Hall sa narodil prvého februára v roku 1971 a vyrastal v severnej Caroline. Jeho otec William Hall zomrel na rakovinu prostaty, keď mal budúci predstaviteľ sériového vraha, ktorému zomreli obaja rodičia, len 11 rokov. Mal aj sestru, tá však zomrela ešte kým sa malý Mike stihol narodiť. O smti otca sa sám vyjadruje ako „o nevhodnom čase." I keď priznáva, že v živote dieťaťa nie je žiadny čas vhodný na smrť blízkeho, prichádzal vtedy do puberty a vyrastalo sa mu samému s matkou Janice Hallovou ťažko.
Veľmi skoro sa zahľadel do hereckej profesie. Spieval v chlapčenskom speváckom zbore, účnikoval v školských hrách a muzikáloch. So zborom dokonca strávil istý čas u susedov, v Rakúsku. Neskôr nastúpil na Earlham College v Richmonde, ktorú skončil ako len jeden z troch tzv. „theater majors“ (=hlavný predmet štúdia). Plus začal brať hodiny herectva a týmto sa definitívne vydal preč od pôvodného plánu s perspektívou- byť ... [ďalej]
TotalRating:  TotalRating: 96%  TR 96% (ratings:4)
Jani

KarmaRank: 9



Trnava
Príspevkov: 938
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.