Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Graeme Clifford


Filmografia
 
 Réžia
Write & Wrong (2007)  60% 60%  
Rodinné hriechy (2004)
Family Sins
 59% 59%  
Profoundly Normal (2003)  70% 70%  
Crossing the Line (2002)  70% 70%  
Crossing the Line (2002)  59% 59%  
Spasiteľ (2002)
Redeemer
 59% 59%  
Posledný svedok (1999)
Caracara
 60% 60%  
The Last Don (1997)    
A Loss of Innocence (1996)  60% 60%  
Past Tense (1994)  59% 59%  
Ruby Cairo (1993)  65% 65%  
The Turn of the Screw (1990)  46% 46%  
Nightmare Classics (1989)    
Jdi do toho! (1989)
Gleaming the Cube
 47% 47%  
Frances (1982)  59% 59%  
 
 Produkcia
Profoundly Normal (2003)  70% 70%  


 Herec
The Needs of Kim Stanley (2005)    

 Vystupoval v
No Subtitles Necessary: The Story of Laszlo and Vilmos (2008)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.