Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Terence Hill

herec

má 79 rokov
Skutočné meno: Mario Girotti
Dátum narodenia: 29.03.1939 - Venice, Veneto, Italy
Oficiálna webstránka: terencehill.com
Výška: 182 cm
Znamenie:
BARAN
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Blb a Blbec (1994)
The Troublemakers
 58% 58%  Travis
Lucky Luke / Šťastný Luke (1991)
Lucky Luke
 68% 68%  Lucky Luke
Dobrodruh (1987)
Renegade
 86% 86%  Luke
Superpolicajti z Miami (1985)
Miami Supercops
 74% 74%  Doug Bennett
Dvojníci (1984)
Not Two, But Four
 83% 83%  Eliot Vance/Bastiano Coimbra de
Don Camillo (1983)  43% 43%  Don Camillo
Jdi na to (1983)
Go for It
 67% 67%  Rosco Frazer alias Steinberg
Kdo najde přítele, najde poklad (1981)
Who Finds a Friend Finds a Treasure
 63% 63%  Alan
Superpolda (1980)
Super Fuzz
 75% 75%  Dave Speed
Hrochy v Afrike (1979)
Io sto con gli ippopotami
 70% 70%  Slim
Párna, nepárna (1978)
Pari e dispari
 82% 82%  Johnny Firpo
Pochoduj alebo zomri (1977)
March or Die
 48% 48%  Marco Segrain
Dva výtečníci / Dva poldové (1976)
Due superpiedi quasi piatti, I
 72% 72%  Matt Kirby
Chytrák a dva společníci (1975)
Genio, due compari, un pollo, Un
 60% 60%  Joe Thanks
Ak sa nahneváme, budeme zlí (1974)
Altrimenti ci arrabbiamo
 78% 78%  Kid
Dva misionáři (1974)
Porgi l'altra guancia
 52% 52%  Father/Padre J.
Moje meno je Nikto (1973)
My Name Is Nobody
 78% 78%  Nobody
Dvaja machri medzi nebom a peklom (1972)
All the Way Boys
 84% 84%  Plata
Podivné dedičstvo (1972)
E poi lo chiamarono il magnifico
 88% 88%  Sir Thomas More
Pomsta Černého korzára (1971)
Corsaro nero, Il
 87% 87%  Blackie
Malý unavený Joe (1971)
Trinity Is STILL My Name!
 82% 82%  Trinity
Pravá a ľavá ruka diabla (1970)
My Name Is Trinity
 83% 83%  Trinity
Zúčtovanie / Boot Hill (1969)
Boot Hill
 79% 79%  Cat Stevens
Priprav si truhlu (1968)
Get the Coffin Ready
 79% 79%  Django
Tromfové eso (1968)
Ace High
 82% 82%  Cat Stevens
Boh odpúšťa... ja nie! (1968)
God Forgives... I Don't!
 71% 71%  Cat Stevens
Rita of the West (1967)  67% 67%  Black Star
Petrolejový princ (1965)
Ölprinz, Der
   Richard Forsythe
Old Surehand (1965)  73% 73%  Toby
Winnetou II - Červený gentleman (1964)
Winnetou II
 85% 85%  Lt. Robert Merril
Medzi supmi (1964)
Among Vultures
 60% 60%  Baker Jr.
Gepard (1963)
The Leopard
 84% 84%  Count Cavriaghi
Meraviglie di Aladino, Le (1961)  50% 50%  Prince Moluk
Hannibal (1960)  86% 86%  Quintilius
Grande strada azzurra, La (1957)  80% 80%  Renato
Viale della speranza, Il (1953)    
Villa Borghese (1953)  50% 50%  
Conciencia acusa, La (1953)    

 
 Réžia
Blb a Blbec (1994)
The Troublemakers
 58% 58%  
Lucky Luke / Šťastný Luke (1991)
Lucky Luke
 68% 68%  
Don Camillo (1983)  43% 43%  
 
 Scenár
Dobrodruh (1987)
Renegade
 86% 86%  
 
 Produkcia
Don Camillo (1983)  43% 43%  



Najznámejší špagetový kovboj
Príspevok čitateľa veternik   
[pred 13. rokmi]
Terence Hill, vlastným menom Mario Girroti, sa narodil 29.3. 1939 vo Venice v Taliansku. V rannom detstve býval nieloľko rokov v Nemecku a neskôr sa odsťahoval do Ríma – vtedajšieho centra italského filmového priemyslu. Jeden z jeho koníčkov bolo plávanie. Plával za Rímsky tým „Lazio“ a dokonca vyhral i bronzovú medailu. V priebehu cvičenia často stretával Buda Spencera vtedy známeho ako Carlo Pedersoli, ktorý plával pre rovnaký tým. Terence bol tak isto členom veslárskeho klubu, pre ktorý získal striebornú medailu.
Terence mal ešte len 12 rokov keď, vystupoval vo svojom prvom filme od režiséra Dina Risiho „Vacanze col gangster“ – dobrodružný príheh o piatich chlapcoch, ktorí pomohli nebezpečným bantitom utiecť z väzenia, čím sa dostali do veľkých problémov. Terence tu bol hlavnou postavou. Vďaka tomuto úspešnom snímku vstúpil do povedomia a stal sa populárnym, avšak stále známy ako „Mario Girroti“.
V roku 1957 hral v „Lazzarella“, ... [ďalej]
TotalRating:  TotalRating: 98%  TR 98% (ratings:14)
veternik

KarmaRank: 9



Bratislava - Petržalka
Príspevkov: 797
 

[Ďalšie komentáre]

Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.