Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Hema Malini


Filmografia

 Herec
Sadiyaan (2008)    Benezer Pervez Shahbudin
Laaga Chunari Mein Daag (2007)  85% 85%  Special Appearance (Dance)
Baabul (2006)  52% 52%  Shobhna Kapoor
Bhagmati (2005)  100% 100%  Special Appearance (Dance)
Veer-Zaara (2004)  80% 80%  Maati (Special Appearance)
Baghban (2003)  70% 70%  Pooja Malhotra
Hey Ram (2000)  90% 90%  Ambujam Iyengar
Krodhi (1981)    Phoolvati (Guest Appearance)
Kranti (1981)  80% 80%  Rajkumari Meenakshi
Flames of the Sun (1975)  80% 80%  Basanti

 
 Réžia
Dil Aashna Hai (1992)  70% 70%  
 
 Produkcia
Dil Aashna Hai (1992)  70% 70%  

 Vystupoval v
52nd Fair One Filmfare Awards (2007)  70% 70%  Sama seba - Presenter


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.