Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

J


Filmografia

 Herec
Yattâman (2008)    Boyakkii (5 episodes, 2008)
Basutâdo! Ankoku no hakaijin (1992)    The King of Metallicana
Meikyű monogatari (1987)  90% 90%  (voice)
Fist of the North Star (1986)  56% 56%  Gulf
Akuma Shima no prince: Mittsu-me ga tooru (1985)    Hige Oyaji (voice)
Warriors of the Wind (1984)  88% 88%  Gikkuri (voice)
Akumaizâ surî (1975)  100% 100%  Gabura (voice)
Majingâ Zetto tai Debiruman (1973)  80% 80%  Pochi (voice)


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.