Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Rita Hayworth

Skutočné meno: Margarita Carmen Cansino
Dátum narodenia: 17.10.1918 - Brooklyn, New York, USA
Dátum umrtia: 14.05.1987
Výška: 171 cm
Znamenie:
VÁHY
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Budd Boetticher: A Man Can Do That (2005)  70% 70%  Dońa Sol des Muire (archive foot
Ab ins Paradies (2001)  80% 80%  Rita Hayworth (archive footage)
The Wrath of God (1972)  60% 60%  Seńora De La Plata
Poppies Are Also Flowers (1966)    Monique Markos
The Money Trap (1965)    Rosalie Kelly
Circus World (1964)  62% 62%  Lili Alfredo
    · Nominácia na Golden Globe - Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Drama 1965
They Came to Cordura (1959)  58% 58%  Adelaide Geary
Separate Tables (1958)  80% 80%  Ann Shankland
Fire Down Below (1957)  48% 48%  Irena
Pal Joey (1957)  74% 74%  Vera Simpson
Miss Sadie Thompson (1953)  51% 51%  Sadie Thompson
Salome (1953)  59% 59%  Princess Salome
Affair in Trinidad (1952)  58% 58%  Chris Emery
Dáma ze Šanghaje (1947)
The Lady from Shanghai
 77% 77%  Elsa 'Rosalie' Bannister
Gilda (1946)  82% 82%  Gilda
Modelka (1944)
Cover Girl
 68% 68%  Rusty Parker/Maribelle Hicks (in
You Were Never Lovelier (1942)  80% 80%  Maria Acuńa
Tales of Manhattan (1942)  80% 80%  Ethel Halloway
Nikdy nezbohatneš (1941)
You'll Never Get Rich
 62% 62%  Sheila Winthrop
The Strawberry Blonde (1941)  68% 68%  Virginia Brush Barnstead
Blood and Sand (1941)  62% 62%  Dońa Sol des Muire
Susan and God (1940)  51% 51%  Leonora 'Lee' Hutchins
Homicide Bureau (1939)    J.G. Bliss
Only Angels Have Wings (1939)  80% 80%  Judith 'Judy' MacPherson
The Game That Kills (1937)    Betty Holland
Charlie Chan in Egypt (1935)  58% 58%  Nayda

 
 Produkcia
Salome (1953)  59% 59%  producer (uncredited)

 Vystupoval v
Rita (2003)  59% 59%  Sama seba (archive footage)
Gene Kelly: Anatomy of a Dancer (2002)  59% 59%  Sama seba (archive footage)
Toast of the Town (2000)    Sama seba (archive footage)
Toast of the Town (2000)    Sama seba (archive footage)
The Good, the Bad & the Beautiful (1996)  59% 59%  Sama seba (archive footage)
Notre Dame de la Croisette (1981)    Sama seba (archive footage)
That's Action (1977)    Sama seba (archive footage)
M*A*S*H: Deluge (1972)    Sama seba (archive footage)
Lykke og krone (1962)    Sama seba
Screen Snapshots Series 19, No. 6 (1940)    Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.