Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Brooke Shields

Herečka

má 53 rokov
Skutočné meno: Brooke Christa Shields
Dátum narodenia: 31.05.1965 - New York, New York, USA
Výška: 186 cm
Znamenie:
BLÍŽENCI
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Unstable Fables: Goldilocks & 3 Bears Show (2009)    Ruby Bear (voice)
Polnočný vlak (2008)
The Midnight Meat Train
 78% 78%  Susan Hoff
Justice League: The New Frontier (2008)  89% 89%  Carol Ferris (voice)
Lipstick Jungle (2008)    Wendy Healy (20 episodes, 2008-2
Bob the Butler (2005)  59% 59%  Anne Jamieson
The Outsider (2005)  60% 60%  Sama seba
The Easter Egg Adventure (2005)  70% 70%  Horrible Harriet Hare (voice)
A&E Biography: Brooke Shields (2005)    Self
Spomíname (2004)
Gone But Not Forgotten
 95% 95%  Betsy Tannenbaum
Mariti in affitto (2004)  50% 50%  Charlene Taylor
Nip/Tuck: Cindy Plumb (2003)    Faith Wolper
Miss Spider's Sunny Patch Kids (2003)  59% 59%  Miss Spider (voice)
Kauza: Dieťa (2001)
What Makes a Family
 60% 60%  Janine Nielssen
After Sex (2000)  62% 62%  Kate
Ženích na úteku (1999)
The Bachelor
 60% 60%  Buckley
Černá a bílá (1999)
Black and White
 62% 62%  Sam Donager
The Weekend (1999)  60% 60%  Nina
Maléry paní Margaret (1998)
The Misadventures of Margaret
 51% 51%  Emmeline
Freeway (1996)  74% 74%  Mimi Wolverton
The Seventh Floor (1994)    Kate Fletcher
I Can Make You Love Me (1993)  60% 60%  Laura Black
Freaked (1993)  48% 48%  Skye Daley
Brenda Starr (1989)  77% 77%  Brenda Starr
Muppets dobývají Manhattan (1984)
The Muppets Take Manhattan
 78% 78%  Sama seba (cameo appearance)
Sahara (1983)  65% 65%  Dale
$1,500,000
Endless Love (1981)  56% 56%  Jade
$500,000
Modrá lagúna (1980)
The Blue Lagoon
 53% 53%  Emmeline
Just You and Me, Kid (1979)  50% 50%  Kate
$250,000
Dievčatko (1978)
Pretty Baby
 65% 65%  Violet
$27,500
King of the Gypsies (1978)  59% 59%  Tita
$62,500
Alice, Sweet Alice (1976)  60% 60%  Karen Spages

 Vystupoval v
Junket Whore (1998)  40% 40%  Sama seba
Barbara Walters Special, The: (Episode #5.2) (0000)    Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.