Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Pilar Bardem


Filmografia

 Herec
Hexe Lilli (2009)    Surulunda
Martes de carnaval (2008)    Actriz representacin / ... (3 e
Mundo para Julius, Un (2008)    Arminda
Vida en rojo, La (2008)    Trini
Kapitán Alatriste (2006)
Alatriste
 67% 67%  Monja
Alberto Iglesias, el músico fiel (2006)    Dońa Centro (archive footage)
20 centímetros (2005)  80% 80%  Candelaria
ˇHay motivo! (2004)  80% 80%  (segment "Catequesis")
The Witch Affair (2003)  60% 60%  Remedios
The 73rd Annual Academy Awards (2001)  80% 80%  Sama seba - Audience Member
Gitano (2000)  50% 50%  Pepa Molina
Captain Pantoja and the Special Services (2000)  91% 91%  Chuchupe
Sex ze soucitu (2000)
Sexo por compasión
 87% 87%  Panadera
Můj otec, moje matka, moji bratři a moje sestry (1999)
Mon pčre, ma mčre, mes frčres et mes soeurs
 72% 72%  Grandma
Airbag (1997)  78% 78%  La Herme (dueńa puticlub)
Na dno vášne (1997)
Live Flesh
 81% 81%  Dońa Centro de Mesa
Boca a boca (1995)  70% 70%  Madre de Victor
Nobody Will Speak of Us When We're Dead (1995)  80% 80%  Dońa Julia
Krávy (1991)
Vacas
 80% 80%  Paulina
The Ages of Lulu (1990)  70% 70%  
Venganza de la momia, La (1973)  70% 70%  
Blue Eyes of the Broken Doll (1973)  60% 60%  Snack bar propietress
Melancolicas, Las (1971)  40% 40%  
Tele de tu vida, La: (Episode #1.10) (0000)    (archive footage)

 Vystupoval v
Noche de los Oscar, La (2008)    Sama seba
Ceremonia de inauguración - 56ş festival internacional de cine d (2008)    Sama seba - Presenter
Penélope, camino a los Oscar (2007)  60% 60%  Sama seba
XXI Premios Anuales de la Academia (2007)  80% 80%  Sama seba - Presenter
Carmen Maura, por sí misma (2007)    Sama seba (archive footage)
XX premios Goya (2006)  70% 70%  Sama seba - Audience Member
XIX premios Goya (2005)  80% 80%  Sama seba - Nominee: Best Lead Act
The 62nd Annual Golden Globe Awards (2005)  60% 60%  Sama seba-Audience Member
XVIII premios Goya (2004)  59% 59%  Sama seba - Presenter: Best Music
The 2004 European Film Awards (2004)  70% 70%  Sama seba
Magacine (2000)    Sama seba (archive footage)
Corazón de... (2000)    Sama seba
Versión espańola: (Episode #10.36) (0000)    Sama seba
Imagen de tu vida, La: (Episode #1.4) (0000)    Sama seba (archive footage)


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.