Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Michael Rosenbaum

má 46 rokov
Skutočné meno: Michael Owen Rosenbaum
Dátum narodenia: 11.07.1972 - Oceanside, New York, USA
Výška: 186 cm
Znamenie:
RAK
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (2)

 Herec
PG Porn (2008)    Charlie Brown (2 episodes, 2008)
Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight (2008)  61% 61%  Tanthalas 'Tanis' Half-Elven (vo
Kickin It Old Skool (2007)  65% 65%  Kip
Prekliatie (2005)
Cursed
 57% 57%  Kyle
Neserte nám pestúnku (2003)
Bringing Down the House
 60% 60%  Todd Gendler
Poolhall Junkies (2002)  76% 76%  Danny Doyle
Klub šeredných žien (2002)
Sorority Boys
 60% 60%  Adam
Justice League (2001)    Wally West/The Flash (voice)
Rave Macbeth (2001)  70% 70%  Marcus
Justice League: Flash and Substance (2001)    Wally West/The Flash III (voice)
Justice League (2001)    Wally West/The Flash (voice)
Justice League: Secret Society: Part 2 (2001)    Wally West/The Flash (voice)
Smallville (2001)  69% 69%  Lex Luthor
Smallville: Shimmer (2001)  100% 100%  Lex Luthor
Justice League (2001)    Wally West/The Flash (voice)
Justice League: Secret Society: Part 1 (2001)    Wally West/The Flash (voice)
Novembrová romanca (2001)
Sweet November
 76% 76%  Brandon
Smallville (2001)  89% 89%  Lex Luthor
Eyeball Eddie (2000)  60% 60%  Skelley
Batman Beyond: Return of the Joker (2000)  72% 72%  Stewart Carter Winthrop III/Ghou
Ryű ga gotoku (2000)  90% 90%  Nishiki (voice)
Temná legenda (1998)
Urban Legend
 52% 52%  Parker Riley
1999 (1998)  48% 48%  Brick


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.