Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Nicole Eggert

Herečka

má 46 rokov
Skutočné meno: Nicole Elizabeth Eggert
Dátum narodenia: 13.01.1972 - Glendale, California, USA
Výška: 163 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Nebezpečné známosti (2008)
Loaded
 66% 66%  Allison Ryan
Cattle Call (2006)  60% 60%  Laurel Canyon
Návnada (2004)
Decoys
 20% 20%  Detective Amanda Watts
Snowman's Pass (2004)  40% 40%  Diana Pennington
Zeď tajemství (2003)
Wall of Secrets
 59% 59%  Paige Emerson
Pobřežní hlídka: Havajská noc (2003)
Baywatch: Hawaiian Wedding
 38% 38%  Summer Quinn
Veterná smršť (2003)
Devil Winds
 50% 50%  Julia Merrow
Cockroach Hotel (2002)  70% 70%  Barbara
Murder Seen (2000)  50% 50%  Zoey Drayden
V zajetí hlubin (2000)
Submerged
 47% 47%  Tiffany Stevens
The Price of Kissing (1997)  50% 50%  Annette
Môj muž je sobášny podvodník (1996)
Frequent Flyer
 60% 60%  Miriam Rawlings
The Demolitionist (1995)  46% 46%  Alyssa Lloyd
Amanda and the Alien (1995)  50% 50%  Amanda Patterson
Anything for Love (1993)  48% 48%  Marie Stark
Blown Away (1992)  60% 60%  Megan
Baywatch: River of No Return (1992)  50% 50%  Summer Quinn
The Double 0 Kid (1992)  40% 40%  Melinda
Home Fires (1992)    Libby Kramer (1992)
The Haunting of Morella (1990)  36% 36%  Morella/Lenora
Kinjite: Forbidden Subjects (1989)  50% 50%  DeeDee
Annihilator (1986)  50% 50%  Elyse
I Dream of Jeannie: 15 Years Later (1985)  46% 46%  Melissa
T.J. Hooker (1982)    Chrissie Hooker (5 episodes) (19
Rich and Famous (1981)  48% 48%  Debby Blake, 8 Years


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.