Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Alessandra Martines

má 55 rokov
Dátum narodenia: 19.09.1963 - Rome, Italy
Znamenie:
PANNA
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Genre humain - 3: Les ricochets ou la légende des sičcles, Le (2006)    
Colori della vita, I (2005)    
Edda (2005)  50% 50%  Edda Ciano
Caterina e le sue figlie (2005)    Adele
Genre humain - 1čre partie: Les parisiens, Le (2004)  50% 50%  Alessandra Martines
Don Bosco (2004)  94% 94%  Marchesa Barolo
Quelques jours entre nous (2003)  99% 99%  Juliette
And Now... Ladies and Gentlemen (2002)
And Now... Ladies and Gentlemen...
 54% 54%  Françoise
Amnčsia (2002)  70% 70%  Virginie
Středa, ten šílený den! (2001)
Mercredi, folle journée!
 70% 70%  Madame Socoa
Hladová (2001)
J'ai faim!!!
 50% 50%  Anaďs
Une pour toutes (1999)  50% 50%  Maxime
Hasards ou coďncidences (1998)  70% 70%  Miriam
Hommes, femmes, mode d'emploi (1996)  70% 70%  Docteur Nitez
Fantaghiró V (1996)
Fantaghirò 5
 14% 14%  Fantaghiro
Bedári (1995)
Misérables, Les
 77% 77%  Elise Ziman
Lumière & spol. (1995)
Lumičre et compagnie
 80% 80%  (segment "Claude Lelouch")
Jaskyňa Zlatej ruže IV. (1994)
Cave of the Golden Rose IV
 78% 78%  Fantaghiro
Tout ça... pour ça! (1993)  70% 70%  Allessandra Barrucq
Colpo di coda (1993)    Paola
Fantaghiro III. (1993)
Cave of the Golden Rose III
 71% 71%  Fantaghiro
Fantaghiro II. (1992)
Cave of the Golden Rose II
 76% 76%  Fantaghiro
Fantaghiró I. (1991)
Cave of the Golden Rose
 87% 87%  Fantaghiro
Sindibád sedmi moří (1989)
Sinbad of the Seven Seas
 67% 67%  Alina
Miss Arizona (1987)    Marta



Balet vs. hecectvo
Príspevok čitateľa fantaghiro   
[pred 10. rokmi]
Alessandra Martines sa 19.9. 1963, v Ríme v Taliansku. Keď mala Alessandra 5 rokov jej rodičia sa spolu s ňou preťahovali do hlavného mesta Francúzka do Paríža. Ako 12 - ročná tu nastúpila do jednej z najlepších súkromných baletných škol na okolí. Netrvalo dlho, a tentoraz sa Alessadra opať sťahuje do švajčiarskeho Zurichu a nastupuje tu do BALLET- OPERNHAUS kde jej ponúkajú aby s nimi uzavrela zmluvu a pracovala pre nich . Alessandra to však a rozhodla sa odísť do USA (Washington, Chicago, New Yourk)
Prichádza rok 1987 a s ním prvá herecká ponuka, vo filme Miss Arizona (Márta). Odvtedy ostala verná herectvu a filmuje až doteraz! (2008). U nás je známa z rozprávky o princeznej "Fantaghiró", a niektorí ju možno poznáte z filmu "Bedári" ako Alice Zimanovú, alebo aj ako klaviristku Giuliu z filmu "Farby života".
Alessandra je od 1993 vydatá za francúzkeho filmového režiséra Clauda Leloucha, s ktorým má dve dcéry Stellu a Salomé. Salomé s ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
fantaghiro
Nový člen


Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.