Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

John Slattery

herec

má 54 rokov
Skutočné meno: John M. Slattery Jr.
Dátum narodenia: 13.08.1963 - Boston, Massachusetts, USA
Znamenie:
LEV
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (1)

 Herec
Reservation Road (2007)  81% 81%  Steve
Superpes (2007)
Underdog
 54% 54%  Mayor
Zástavy našich otcov (2006)
Flags of Our Fathers
 78% 78%  Bud Gerber
Hriešny tanec 2 (2004)
Dirty Dancing: Havana Nights
 79% 79%  Bert Miller
Příběh Brooke Ellisonové (2004)
The Brooke Ellison Story
 80% 80%  Ed Ellison
Úsmev Mona Lízy (2003)
Mona Lisa Smile
 68% 68%  Paul Moore
The Station Agent (2003)  84% 84%  David
Česká Spojka (2002)
Bad Company
 55% 55%  Roland Yates
Traffic - Aféry (bez)mocných (2000)
Traffic
 84% 84%  Asst. Dist. Atty. Dan Collier
Choď za svojou hviezdou (2000)
Catch a Falling Star
 70% 70%  Ben
Sam the Man (2000)  44% 44%  Maxwell Slade
Muž bez kůže (1998)
The Naked Man
 60% 60%  Ferris
From the Earth to the Moon (1998)    Sen. Walter Mondale
Where's Marlowe? (1998)  70% 70%  Kevin Murphy
Red Meat (1997)  42% 42%  Stefan
Lily Dale (1996)  42% 42%  Will Kidder
Likvidátor (1996)
Eraser
 57% 57%  FBI Agent Corman


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.