Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Jean Marais

herec

Skutočné meno: Jean-Alfred Villain-Marais
Dátum narodenia: 11.12.1913 - Cherbourg, Francie
Dátum umrtia: 8.11.1998
Znamenie:
STRELEC
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (10)

 Herec
Vaincre ŕ Olympie (2019)    Menesthée
Zvodná krása (1996)
Stealing Beauty
 74% 74%  M. Guillaume
Bedári (1995)
Misérables, Les
 77% 77%  Mgr Myriel
Enfants du naufrageur, Les (1992)    Marc-Antoine
Damia - Concert en velours noir (1989)    Comédiens, musiciens et interven
Lien de parenté (1986)    Victor Blaise
Parking (1985)    Hadčs/The devil
Parents terribles, Les (1980)    Georges
Il était une fois: Le gala de l'union des artistes (1980)    En personne (+ numéro du 'réverb
Cagliostro in Wien (1978)    Graf Cagliostro
Karatekas and co (1973)    L'Empereur
Joseph Balsamo (1973)    Joseph Balsamo
Oslia koža (1970)
Peau d'âne
 71% 71%  Le premier roi (The King)
Provocation, La (1969)    
Vydedenec (1969)
Jaque mate
   Manu
Jouet criminel, Le (1969)    
Fantomas kontra Scotland Yard (1967)
Fantomas Against Scotland Yard
 86% 86%  Fantômas/Fandor
Sept hommes et une garce (1966)    Dorgeval
Saint prend l'affűt, Le (1966)    Simon Templar
Fantomas sa hnevá (1965)
Fantomas Strikes Back
 86% 86%  Fantômas/Fandor/Professeur Lefčv
Pleins feux sur Stanislas (1965)    Stanislas Dubois
Train d'enfer (1965)    Antoine Donadieu
Gentleman z Cocody (1964)
Gentleman de Cocody, Le
 59% 59%  Jean-Luc Hervé de la Tommeraye
Patate (1964)  50% 50%  Noël Carradine
Fantomas (1964)
Fantômas
 81% 81%  Fantômas/Fandor
Thomas l'imposteur (1964)  80% 80%  Narrator (voice)
Honorable Stanislas, agent secret, L' (1963)    Stanislas
Tajomstvá Paríža (1962)
The Mysteries of Paris
 50% 50%  Rodolphe de Sombreuil
Ponzio Pilato (1962)  40% 40%  Ponzio Pilato
Železná maska (1962)
The Iron Mask
 70% 70%  Charles d'Artagnan
Ve službách krále (1961)
Miracle des loups, Le
 59% 59%  Robert de Neuville
Ratto delle sabine, Il (1961)  50% 50%  Mars god
Kapitán Fracasse (1961)
Captain Fracasse
 67% 67%  Baron de Sigognac/Capitaine Frac
Napoléon II, l'aiglon (1961)    General de Montholon
Kněžna de Clèves (1961)
Princesse de Clčves, La
 60% 60%  Le Prince de Clčves
Austerlitz (1960)  60% 60%  Carnot
Kapitán (1960)
Captain Blood
 67% 67%  François de Capestan
Hrbáč (1960)
The King's Avenger
 77% 77%  Henri de Lagardčre
Dej si pozor, La Toure! (1958)
La Tour, prends garde!
 50% 50%  Henri La Tour
Chaque jour a son secret (1958)    Xavier Lezcano
Vie ŕ deux, La (1958)  80% 80%  Teddy Brooks
Un amour de poche (1957)    Prof. Jerome
S.O.S. Noronha (1957)    Frédéric Coulibaud
Natália (1957)
Notti bianche, Le
 74% 74%  Tenant
Typhon sur Nagasaki (1957)  60% 60%  Pierre Marsac
Si Paris nous était conté (1956)  59% 59%  François Ier
Toute la ville accuse (1956)  100% 100%  François Nérac
Goubbiah, mon amour (1956)    Goubbiah
Elena a muži (1956)
Elena et les hommes
 80% 80%  Général François Rollan
Gróf Monte Christo (1955)
The Count of Monte Cristo
 91% 91%  Edmond Dantčs aka Comte de Monte
Napoléon (1955)  60% 60%  Le comte de Montholon
Futures vedettes (1955)    Eric Walter
Royal Affairs in Versailles (1954)  70% 70%  Louis XV
Guérisseur, Le (1954)  100% 100%  
Amants de minuit, Les (1953)    Marcel Dulac
Julietta (1953)    André Landrecourt
Conciencia acusa, La (1953)    L'ancien maquisard
Appel du destin, L' (1953)    Lorenzo Lombardi
Dortoir des grandes (1953)  70% 70%  Désiré Marco
Kožená maska (1952)
Nez de cuir
   Roger de Tainchebraye
Miracles n'ont lieu qu'une fois, Les (1951)    Jérôme
Coriolan (1950)    
Château de verre, Le (1950)    Rémy Marsay
Orphée (1950)
Orpheus
 93% 93%  Orphée
Secret de Mayerling, Le (1949)    
Parents terribles, Les (1948)    Michel
Aux yeux du souvenir (1948)    Jacques Forester
Ruy Blas (1948)  61% 61%  Ruy Blas & Don César de Bazan
Aigle ŕ deux tętes, L' (1948)    Stanislas
Chouans, Les (1947)    Le marquis de Montauran
Kráska a zviera (1946)
Beauty and the Beast
 92% 92%  La Bęte (The Beast)/The Prince/A
Carmen (1945)    Don José
Voyage sans espoir (1943)    Alain Ginestier
Věčný návrat (1943)
Éternel retour, L'
 80% 80%  Patrice
Lit ŕ colonnes, Le (1942)    Rémi Bonvent
Pavillon brűle, Le (1941)    Daniel
Abus de confiance (1938)    
Hommes nouveaux, Les (1936)    Le secrétaire
Aventurier, L' (1934)    Le jeune ouvrier
Bonheur, Le (1934)    Un journaliste
Scandale, Le (1934)    Le liftier
Épervier, L' (1933)    
Dans les rues (1933)    
Étienne (1933)    

 Vystupoval v
Paris aktuell (2000)    Sám seba
Paris aktuell (2000)    Sám seba
Toast of the Town (2000)    Sám seba
Luchino Visconti (1999)  60% 60%  Sám seba
Milice, film noir (1997)    Sám seba
Belmondo, le magnifique (1996)  99% 99%  Sám seba
1000 Tode des Yvan Chiffre, Die (1976)    Sám seba
Jean Marais, artisan du ręve (1975)    Sám seba
Vedettes en liberté (1949)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.