Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Ellen Barkin

herečka

má 64 rokov
Skutočné meno: Ellen Rona Barkin
Dátum narodenia: 16.04.1954 - New York, New York, USA
Výška: 174 cm
Znamenie:
BARAN
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (10)

 Herec
Najlepší z Brooklynu (2009)
Brooklyn's Finest
 64% 64%  
Happy Tears (2009)    Shelly
Dannyho trinástka (2007)
Ocean's Thirteen
 80% 80%  Abigail Sponder
Neverte mužom (2005)
Trust the Man
 75% 75%  Norah
Palindromes (2004)  80% 80%  Joyce Victor
She Hate Me (2004)  35% 35%  Margo Chadwick
Osobní prohlídka (2004)
Strip Search
 91% 91%  (scenes deleted)
Animálna príťažlivosť / Niekto ako ty (2001)
Someone Like You...
 65% 65%  Diane Roberts
Stopy vraha (2000)
Mercy
 60% 60%  Det. Catherie Palmer
Crime and Punishment in Suburbia (2000)  67% 67%  Maggie Skolnik
The White River Kid (1999)  61% 61%  Eva Nell La Fangroy
Krása na zabitie (1999)
Drop Dead Gorgeous
 63% 63%  Annette Atkins
Strach a hnus v Las Vegas (1998)
Fear and Loathing in Las Vegas
 77% 77%  Waitress at North Star Cafe
Before Women Had Wings (1997)  61% 61%  Gloria Marie Jackson
    · Vyhrala Emmy - Outstanding Lead Actress in a Miniseries or a Movie 1998
Mad Dog Time (1996)  46% 46%  Rita Everly
Fanatik (1996)
The Fan
 68% 68%  Jewel Stern
Bad Company (1995)  51% 51%  Margaret Wells
Divoký Bill (1995)
Wild Bill
 52% 52%  Calamity Jane
Zo života chlapca (1993)
This Boy's Life
 65% 65%  Caroline Wolff Hansen
Man Trouble (1992)  50% 50%  Joan Spruance
Mac (1992)  60% 60%  Oona
Cesta na západ (1992)
Into the West
 61% 61%  Kathleen
Premena (1991)
Switch
 51% 51%  Amanda Brooks
    · Nominácia na Golden Globe - Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Comedy/Musical 1992
Fešák Johnny / Johnny Handsome (1989)
Johnny Handsome
 57% 57%  Sunny Boyd
More lásky (1989)
Sea of Love
 75% 75%  Helen
Clinton and Nadine (1988)  46% 46%  Nadine Powers
Polícia z New Orleans (1987)
The Big Easy
 74% 74%  Anne Osborne
Siesta (1987)  42% 42%  Claire
Desert Bloom (1986)  58% 58%  Aunt Starr
Act of Vengeance (1986)  51% 51%  Annette Gilly
Mimo zákon (1986)
Down by Law
 80% 80%  Laurette
Terminal Choice (1985)  50% 50%  Mary O'Connor
Harry and Son (1984)  70% 70%  Katie
Dobrodružstvá Buckaroo Banzaia naprieč 8. dimenziou (1984)
The Adventures of Buckaroo Banzai
 70% 70%  Penny Priddy
Daniel (1983)  62% 62%  Phyllis Isaacson
Tender Mercies (1983)  84% 84%  Sue Anne
Eddie and the Cruisers (1983)  62% 62%  Maggie Foley
Bistro (1982)
Diner
 88% 88%  Beth
Kent State (1981)  72% 72%  

 Vystupoval v
Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal' (2001)  50% 50%  Sama seba (N.Y. Premiere)
The 67th Annual Academy Awards (1995)  70% 70%  Sama seba - Presenter: Best Sound


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.