Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Alex D. Linz


Filmografia

 Herec
Choose Connor (2007)  80% 80%  Owen Norris
Order Up (2007)  90% 90%  Busboy
The Moguls (2005)  70% 70%  Billy
Jack & Bobby (2004)    Hunter
Full-Court Miracle (2003)  70% 70%  Alex Schlotsky
The Jennie Project (2001)  50% 50%  Andrew Archibald
Vesmírný závod (2001)
Race to Space
 58% 58%  Billy Von Huber
Velké průšvihy Maxe Kyblíka (2001)
Max Keeble's Big Move
 46% 46%  Max Keeble
Bruno (2000)  83% 83%  Bruno Battaglia
Hore a dole / Pády a vzlety (2000)
Bounce
 62% 62%  Scott Janello
Titan A.E. (2000)  60% 60%  Young Cale (voice)
Tarzan (1999)  66% 66%  Young Tarzan (voice)
Můj brácha čuník (1999)
My Brother the Pig
 93% 93%  Freud
Sám doma 3 (1997)
Home Alone 3
 42% 42%  Alex Pruitt
The Uninvited (1996)  50% 50%  Jonathan Johnson
Báječný deň (1996)
One Fine Day
 52% 52%  Sammy Parker
Moji synové (1995)
Vanished
 42% 42%  Teddy
Lois & Clark: The New Adventures of Superman: Chip Off the Old C (1993)    Jesse Stipanovic


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.