Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Lisa Rinna

Herečka

má 55 rokov
Skutočné meno: Lisa Deanna Rinna
Dátum narodenia: 11.07.1963 - Medford, Oregon, USA
Výška: 174 cm
Znamenie:
RAK
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Sex, Lies & Obsession (2001)  59% 59%  Joanna Thomas
Dobrá rada (2001)
Good Advice
 60% 60%  Veronica Simpson
Muž tej druhej (2000)
Another Woman's Husband
 60% 60%  Laurel McArthur
Nick Fury, agent Štítu (1998)
Nick Fury: Agent of Shield
 77% 77%  Contessa Valentina 'Val' de Alle
Moji synové (1995)
Vanished
 42% 42%  Marielle
Robot Wars (1993)  40% 40%  Annie

 Vystupoval v
TV Guide Countdown to the Academy Awards (2008)    Sama seba
Melrose Place: The E! True Hollywood Story (2003)  70% 70%  Sama seba
Entertainment Tonight: (Episode dated 16 October 2006) (2000)    Sama seba
Jimmy Kimmel Live!: (Episode dated 12 February 2008) (0000)    Sama seba - The 2008 Grammy Awards
Entertainment Tonight: (Episode dated 11 January 2008) (0000)    Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.