Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

John Salley

má 54 rokov
Skutočné meno: John Thomas Salley
Dátum narodenia: 16.05.1964 - Brooklyn, New York, USA
Výška: 214 cm
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Something Like a Business (2008)    Deacon Windfall
Ladies Night (2005)  49% 49%  Elroy
Coast to Coast (2004)  70% 70%  Clifford Wordsworth
Bad Boys 2 (2003)
Bad Boys II
 76% 76%  Fletcher
Najlepší vianočný dar (2000)
The Ultimate Christmas Present
 70% 70%  Crumpet
Eddie (1996)  61% 61%  Nate Wilson

 Vystupoval v
Howard Stern on Demand: Robin Goes Racing (2005)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.