Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Claudia Christian

má 53 rokov
Skutočné meno: Claudia Ann Christian
Dátum narodenia: 10.08.1965 - Glendale, California, USA
Výška: 181 cm
Znamenie:
LEV
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
The Dot Man (2008)    Lieutenant Colonel Dunst
Conflict (2007)    Sandra
The Ark (2006)    Dr. Lake
Geppetto's Secret (2005)    Blue Fairy (voice)
The Garden (2005)  60% 60%  
Quiet Kill (2004)  59% 59%  Amy Martin
The Failures (2003)  70% 70%  Anna
The Official Star Wars Fan Film Awards (2002)  50% 50%  Princess Leia (segment "Darth Va
Darth Vader's Psychic Hotline (2002)  50% 50%  Princess Leia (voice)
Na pokraji smrti (2002)
Half Past Dead
 40% 40%  Williams
Atlantída: Stratená ríša (2001)
Atlantis: The Lost Empire
 69% 69%  Helga Katrina Sinclair (voice)
The Haunting of Hell House (1999)  36% 36%  Lucy
Poslední plavba (1999)
Final Voyage
 40% 40%  Max
Babylon 5: Tretí priestor (1998)
Babylon 5: Thirdspace
 72% 72%  Susan Ivanova
Žoldák 2 (1997)
Mercenary II: Thick & Thin
 40% 40%  Patricia Van Lier
Senzačný únos (1994)
The Chase
 60% 60%  Yvonne Voss
Babylon 5 (1994)  94% 94%  Cmdr. Susan Ivanova
Hexina (1993)
Hexed
 50% 50%  Hexina
Columbo: V hre je všetko (1993)
Columbo: It's All In the Game
 64% 64%  Lisa
A Gnome Named Gnorm (1992)  36% 36%  Samantha
The Dark Backward (1991)  50% 50%  Kitty
Strays (1991)  36% 36%  Claire Lederer
Arena (1991)  50% 50%  Quinn
Lies of the Twins (1991)  50% 50%  Felice
Maniac Cop 2 (1990)  70% 70%  Susan Riley
Think Big (1990)  40% 40%  Dr. Irene Marsh
Clean and Sober (1988)  66% 66%  Iris
Never on Tuesday (1988)  50% 50%  Tuesday
Tajomné zlo (1987)
The Hidden
 60% 60%  Brenda Lee Van Buren
Vraždy dievčat z kalendára / Vraždy podľa kalendára (1984)
Calendar Girl Murders
 50% 50%  Kara

 
 Réžia
The Ark (2006)    
 
 Scenár
Quiet Kill (2004)  59% 59%  


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.