Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Mary Crosby

má 59 rokov
Skutočné meno: Mary Frances Crosby
Dátum narodenia: 14.09.1959 - Los Angeles, California, USA
Znamenie:
PANNA
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Legenda o Zorrovi (2005)
The Legend of Zorro
 59% 59%  Governor's Wife
Sharing the Secret (2000)  70% 70%  Irene
Posedlost (1998)
The Night Caller
 40% 40%  Nikki Rogers
Cupid (1997)  40% 40%  Dana Rhodes
Lois & Clark: The New Adventures of Superman: Neverending Battle (1993)    Monique
Eating (1990)  58% 58%  Kate
Body Chemistry (1990)  40% 40%  Marlee Redding
Shades of LA (1990)    Jessica Pope (1 episode) (1990)
Tapeheads (1988)  56% 56%  Samantha Gregory
Stagecoach (1986)  48% 48%  Mrs. Lucy Mallory
North and South, Book II (1986)  95% 95%  Isabel Hazard
Detská hra (1985)
Child's Play
 86% 86%  Ann Preston
Ľadoví piráti (1984)
The Ice Pirates
 38% 38%  Princess Karina
Golden Gate (1981)  59% 59%  Natalie Kingsley
Dallas (1978)    Kristin Shepard

 Vystupoval v
Bring Back... Dallas (2007)  100% 100%  Sama seba
Dallas Reunion: Return to Southfork (2004)  90% 90%  Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.