Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Burt Kennedy


Filmografia
 
 Réžia
Suburban Commando (1991)  60% 60%  
The Alamo: Thirteen Days to Glory (1987)  58% 58%  
Simon & Simon (1981)    
More Wild Wild West (1980)  70% 70%  
Vlakoví lupiči (1973)
The Train Robbers
 78% 78%  
Hannie Caulderová (1971)
Hannie Caulder
 56% 56%  
Support Your Local Gunfighter (1971)  62% 62%  
Dirty Dingus Magee (1970)  51% 51%  
Dobří a špatní hoši (1969)
The Good Guys and the Bad Guys
 70% 70%  
Podporujte svého šerifa! (1969)
Support Your Local Sheriff!
 80% 80%  
Young Billy Young (1969)  60% 60%  
Vůz plný zlata (1967)
The War Wagon
 72% 72%  
Welcome to Hard Times (1967)  66% 66%  
Návrat siedmich statočných (1966)
Return of the Seven
 62% 62%  
The Rounders (1965)  58% 58%  
The Money Trap (1965)    
Combat! (1962)    
The Virginian (1962)    
Combat! (1962)    
The Virginian (1962)    
Lawman (1958)    
Lawman (1958)    
Lawman (1958)    
Lawman (1958)    
 
 Scenár
Vlakoví lupiči (1973)
The Train Robbers
 78% 78%  
Young Billy Young (1969)  60% 60%  story
Welcome to Hard Times (1967)  66% 66%  
The Rounders (1965)  58% 58%  
The Virginian (1962)    
The Virginian (1962)    
Combat! (1962)    
Combat! (1962)    
Comanche Station (1960)  76% 76%  
Ride Lonesome (1959)  68% 68%  
Lawman (1958)    
Lawman (1958)    
Lawman (1958)    
Lawman (1958)    
The Tall T (1957)  80% 80%  
Seven Men from Now (1956)    story
 
 Produkcia
Support Your Local Gunfighter (1971)  62% 62%  executive producer
Dirty Dingus Magee (1970)  51% 51%  
Combat! (1962)    
Combat! (1962)    


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.