Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Tina Louise

má 85 rokov
Skutočné meno: Tina Blacker
Dátum narodenia: 11.02.1934 - New York, New York, USA
Výška: 176 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
West From North Goes South (2004)  90% 90%  Celeste Clark
Welcome to Woop Woop (1997)  49% 49%  Bella
Johnny Suede (1991)  56% 56%  Mrs. Fontaine
O.C. and Stiggs (1987)  42% 42%  Florence Beaugereaux
Evils of the Night (1985)  30% 30%  Cora
Canicule (1984)  60% 60%  Noémie Blue
Look What's Happened to Rosemary's Baby (1976)  40% 40%  Marjean Dorn
The Stepford Wives (1975)  66% 66%  Charmaine Wimperis
Dobří a špatní hoši (1969)
The Good Guys and the Bad Guys
 70% 70%  Mrs. Carmel Flannagan (Wilker's
The Wrecking Crew (1969)  56% 56%  Lola Medina
The Happy Ending (1969)    Helen Bricker
Saffo, venere di Lesbo (1960)  60% 60%  Sappho
God's Little Acre (1958)  62% 62%  Griselda Walden, Ty Ty's daughte

 Vystupoval v
Gilligan's Island: The E! True Hollywood Story (2000)  70% 70%  Sama seba
Notre Dame de la Croisette (1981)    Sama seba (archive footage)
Salute to Stan Laurel (1965)    Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.