Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Nanette Newman

má 84 rokov
Dátum narodenia: 29.05.1934 - Northampton, Northamptonshire, England, UK
Výška: 168 cm
Znamenie:
BLÍŽENCI
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Restless Natives (1985)  58% 58%  Carol
International Velvet (1978)  56% 56%  Velvet Brown
The Stepford Wives (1975)  66% 66%  Carol Van Sant
Captain Nemo and the Underwater City (1969)  50% 50%  Helena
The Madwoman of Chaillot (1969)  51% 51%  Irma
Journey Into Darkness (1968)    Jill Collins (episode 'Paper Dol
Seance on a Wet Afternoon (1964)  80% 80%  Mrs. Clayton
The Wrong Arm of the Law (1963)  61% 61%  Valerie
House of Mystery (1961)  60% 60%  Joan Trevor
Liga gentlemanov (1959)
The League of Gentlemen
 80% 80%  Elizabeth

 Vystupoval v
Tribute to John Mills (2005)    Sama seba - Contributor
Call My Bluff: (Episode dated 20 February 1981) (0000)    Sama seba - Panellist
Call My Bluff: (Episode dated 13 February 1981) (0000)    Sama seba - Panellist


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.