Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Oliver Platt

herec

má 58 rokov
Dátum narodenia: 12.01.1960 - Windsor, Ontario, Canada
Výška: 194 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (8)

 Herec
X-Men: First Class (2011)  89% 89%  Man In Black Suit
2012 (2009)  74% 74%  
The Prince of Providence (2009)    Buddy Cianci
Untitled Nicole Holofcener Project (2009)    
Year One (2009)  57% 57%  High Priest
Frost/Nixon (2008)  94% 94%  Bob Zelnick
Wonder Woman (2008)    Hades (voice)
Dorothy of OZ (2008)    Wiser the Owl (voice)
Dieťa z Marsu (2007)
Martian Child
 80% 80%  Jeff
Loverboy (2005)  54% 54%  Mr. Pomeroy
Casanova (2005)  79% 79%  Paprizzio
Ice Harvest (2005)
The Ice Harvest
 60% 60%  Pete
Bavme sa o sexe (2004)
Kinsey
 78% 78%  Herman Wells
Huff (2004)
!Huff
 97% 97%  Russell
Večera s April (2003)
Pieces of April
 71% 71%  Jim Burns
Queens Supreme (2003)    Judge Jack Moran (13 episodes, 2
Šanca (2003)
Hope Springs
 42% 42%  Doug Reed
ZigZag (2002)  56% 56%  Toad
Nepovedz ani slovo (2001)
Don't Say a Word
 72% 72%  Dr. Louis Sachs
Hanblivý policajt (2000)
Gun Shy
 59% 59%  Fulvio Nesstra
Hromy a blesky (2000)
Ready to Rumble
 48% 48%  Jimmy King
Traja do tanga (1999)
Three to Tango
 71% 71%  Peter Steinberg
Andrew - člen našej rodiny (1999)
Bicentennial Man
 67% 67%  Rupert Burns
Jazero (1999)
Lake Placid
 58% 58%  Hector Cyr
Dr. Dolittle / Doktor Dolittle (1998)
Doctor Dolittle
 56% 56%  Dr. Mark Weller
Simon Birch (1998)  74% 74%  Ben Goodrich
Nebezpečná krása (1998)
Dangerous Beauty
 76% 76%  Maffio Venier
The Impostors (1998)  54% 54%  Maurice
Boeing 747 v ohrození (1996)
Executive Decision
 61% 61%  Dennis Cahill
Čas zabiť (1996)
A Time to Kill
 66% 66%  Harry Rex Vonner
Funny Bones (1995)  82% 82%  Tommy Fawkes
Machři (1995)
Tall Tale
 50% 50%  Paul Bunyan
The Infiltrator (1995)  58% 58%  Yaron
Traja mušketieri (1993)
The Three Musketeers
 72% 72%  Porthos
Benny a Joon (1993)
Benny & Joon
 62% 62%  Eric, Mechanic (works for Benny)
The Temp (1993)  50% 50%  Jack Hartsell
Neslušný návrh (1993)
Indecent Proposal
 56% 56%  Jeremy
Beethoven (1992)  54% 54%  Harvey
Půlnoční podraz (1992)
Diggstown
 62% 62%  Fitz
Pohľadnice z Hollywoodu (1990)
Postcards from the Edge
 66% 66%  Neil Bleene
Hráči so smrťou (1990)
Flatliners
 71% 71%  Randy Steckle
Crusoe (1989)  62% 62%  Mr. Newby
Podnikavé dievča (1988)
Working Girl
 73% 73%  Lutz
Manželství s mafií (1988)
Married to the Mob
 74% 74%  Ed Benitez

 Vystupoval v
Late Night with Conan O'Brien: (Episode dated 7 May 1998) (2000)    Sám seba
The Making of 'The Three Musketeers' (1993)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.