Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Sela Ward

herečka

má 62 rokov
Skutočné meno: Sela Ann Ward
Dátum narodenia: 11.07.1956 - Meridian, Mississippi, USA
Výška: 174 cm
Znamenie:
RAK
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (4)

 Herec
Stepfather (2009)
The Stepfather
 78% 78%  Susan Harding
Záchranári (2006)
The Guardian
 76% 76%  Helen Randall
Deň po tom (2004)
The Day After Tomorrow
 61% 61%  Dr. Lucy Hall
Hriešny tanec 2 (2004)
Dirty Dancing: Havana Nights
 79% 79%  Jeannie Miller
House M.D.: The Honeymoon (2004)    Stacy Warner
House M.D.: Failure to Communicate (2004)    Stacy Warner
House M.D.: Three Stories (2004)    Stacy Warner
House M.D.: Hunting (2004)    Stacy Warner
Suburban Madness (2004)  50% 50%  Bobbi Bacha
House M.D.: Spin (2004)    Stacy Warner
House M.D.: Acceptance (2004)    Stacy Warner
House M.D.: The Mistake (2004)    Stacy Warner
House M.D.: Humpty Dumpty (2004)    Stacy Warner
House M.D.: Need to Know (2004)    Stacy Warner
Shirtless: Hollywood's Sexiest Men (2002)  20% 20%  Narrator (voice)
Šerif (2002)
The Badge
 70% 70%  Carla Hardwick
Choď za svojou hviezdou (2000)
Catch a Falling Star
 70% 70%  Sydney Clarke
Útes (1999)
The Reef
 60% 60%  Anna Leath
Nevesta na úteku (1999)
Runaway Bride
 63% 63%  Pretty Bar Woman
Klub 54 (1998)
54
 55% 55%  Billie Auster
Rescuers: Stories of Courage: Two Women (1997)  70% 70%  Marie-Rose Gineste (segment "The
Moji drahí Američania (1996)
My Fellow Americans
 54% 54%  Kaye Griffin
Almost Golden: The Jessica Savitch Story (1995)  80% 80%  Jessica Savitch
    · Nominácia na Emmy - Outstanding Lead Actress in a Miniseries or a Special 1996
Utečenec (1993)
The Fugitive
 84% 84%  Helen Kimble
Double Jeopardy (1992)  45% 45%  Karen Hart
Child of Darkness, Child of Light (1991)  50% 50%  Sister Anne
Dúhová cesta (1990)
Rainbow Drive
 18% 18%  Laura Demming
Hello Again (1987)  42% 42%  Kim Lacey
Nič spoločné / Celkom nič spoločné (1986)
Nothing in Common
 47% 47%  Cheryl Ann Wayne
Rustlers' Rhapsody (1985)  60% 60%  Colonel's daughter
The Man Who Loved Women (1983)  42% 42%  Janet Wainwright

 
 Produkcia
Choď za svojou hviezdou (2000)
Catch a Falling Star
 70% 70%  executive producer


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.