Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

JoBeth Williams

herečka

má 70 rokov
Skutočné meno: Jobeth Williams
Dátum narodenia: 6.12.1948 - Houston, Texas, USA
Výška: 171 cm
Znamenie:
STRELEC
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Vo svete žien (2007)
In the Land of Women
 79% 79%  Agnes Webb
Call It Fiction (2006)    Cassie
Into the Fire (2005)  59% 59%  June Sickles
14 Hours (2005)  60% 60%  Jeanette Makins
Crazylove (2005)  70% 70%  Mrs. Mayer
Las Vegas (2003)    Liz
Repossessed (2002)  59% 59%  Tina Martin
The Rose Technique (2002)  40% 40%  Dr. Lillian Rose
Dobrák Dan (2001)
The Ponder Heart
 70% 70%  Edna Earle Ponder
Trapped in a Purple Haze (2000)  80% 80%  Sophie Hanson
Justice (1999)  40% 40%  Jane Newhart
Jackie's Back! (1999)  50% 50%  Jo Face (Jackie's Vocal Coach)
It Came From the Sky (1999)  60% 60%  Alice Bridges
From the Earth to the Moon (1998)    Marge Slayton
Prostě piš (1997)
Just Write
 54% 54%  Sidney Stone
Džungľa ako džungľa (1997)
Jungle 2 Jungle
 50% 50%  Dr. Patricia Cromwell
Little City (1997)  62% 62%  Anne
Ruby Jean and Joe (1996)  74% 74%  Rose
Breaking Through (1996)  70% 70%  Pam Willis
Parallel Lives (1994)  90% 90%  Winnie Winslow
Wyatt Earp (1994)  70% 70%  Bessie Earp
Chantilly Lace (1993)  48% 48%  Natalie
Stoj, lebo mamička vystrelí! (1992)
Stop! Or My Mom Will Shoot
 49% 49%  Lt. Gwen Harper
Privádzaš ma k šialenstvu / Dutch alebo Divoká jazda (1991)
Dutch
 56% 56%  Natalie
Oběť lásky (1991)
Victim of Love
 56% 56%  Tess Palmer
Premena (1991)
Switch
 51% 51%  Margo Brofman
Child in the Night (1990)  58% 58%  Dr. Hollis
Welcome Home (1989)  51% 51%  Sarah
My Name Is Bill W. (1989)  80% 80%  Lois 'Lo' Wilson
Memories of Me (1988)  56% 56%  Lisa
Murder Ordained (1987)  62% 62%  Lorna Anderson
Desert Bloom (1986)  58% 58%  Lily Chismore
Poltergeist II (1986)
Poltergeist II: The Other Side
 43% 43%  Diane Freeling
Teachers (1984)  48% 48%  Lisa Hammond
American Dreamer (1984)  52% 52%  Cathy Palmer/Rebecca Ryan
Adam (1983)  58% 58%  Reve Walsh
    · Nominácia na Emmy - Outstanding Lead Actress in a Limited Series or a Special 1984
Den poté (1983)
The Day After
 83% 83%  Nurse Nancy Bauer
Velké rozčarování (1983)
The Big Chill
 88% 88%  Karen
Poltergeist (1982)  83% 83%  Diane Freeling
Endangered Species (1982)  51% 51%  Harriet Purdue
Žoldáci (1981)
The Dogs of War
 66% 66%  Jessie
Blázni vo väzení (1980)
Stir Crazy
 71% 71%  Meredith
Kramerová verzus Kramer (1979)
Kramer vs. Kramer
 84% 84%  Phyllis Bernard

 
 Réžia
Nočné prízraky (2001)
Night Visions
   episode "The Doghouse"
Frankie & Hazel (2000)  59% 59%  

 Vystupoval v
The Making of 'Poltergeist' (1982)  59% 59%  Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.