Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Annabeth Gish

herečka

má 47 rokov
Skutočné meno: Anne Elizabeth Gish
Dátum narodenia: 13.03.1971 - Albuquerque, New Mexico, USA
Výška: 176 cm
Znamenie:
RYBY
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Murder on Her Mind (2008)  70% 70%  Sally Linden
Mojave Phone Booth (2006)  90% 90%  Beth
Celestínske proroctvo (2006)
The Celestine Prophecy
 70% 70%  Julia
Brotherhood (2006)    
Desperation (2006)  48% 48%  Mary Jackson
Detective (2005)  59% 59%  Cynthia Ernst
Smyčka (2004)
Knots
 60% 60%  Greta
Liberty Street (2004)    Denise Di Fiori
Life on Liberty Street (2004)  80% 80%  Denise Di Fiori
Supersvůdníci 2 (2002)
Buying the Cow
 60% 60%  Nicole
Pursuit of Happiness (2001)  48% 48%  Marissa
Vesmírný závod (2001)
Race to Space
 58% 58%  Donni McGuinness
Láska v rytme salsy (2001)
The Way She Moves
 96% 96%  Amie
SLC Punk! (1999)  82% 82%  Trish
Dvojnásobné obvinenie (1999)
Double Jeopardy
 55% 55%  Angela 'Angie' Green
Sealed with a Kiss (1999)  50% 50%  Robbie
To Live Again (1998)  59% 59%  Karen Holmes
Supertajná zbraň (1997)
Steel
 32% 32%  Susan Sparks
Pravé ženy / Opravdové ženy (1997)
True Women
 70% 70%  Euphemia Ashby (adult)
Rukojmí (1996)
Don't Look Back
 50% 50%  Michelle
Nádherný holky (1996)
Beautiful Girls
 70% 70%  Tracy Stover
The Last Supper (1995)  68% 68%  Paulie
Nixon (1995)  64% 64%  Julie Nixon Eisenhower
Scarlett (1994)  87% 87%  Anne Hampton/Butler
X Files, The: William (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Scary Monsters (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Nothing Important Happened Today (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Hellbound (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Audrey Pauley (1993)    Monica Reyes
X Files, The: The Truth: Parts 1 & 2 (1993)  96% 96%  Special Agent Monica Reyes
X Files, The: This Is Not Happening (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Provenance (1993)    Monica Reyes
X Files, The: John Doe (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Empedocles (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Underneath (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Release (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Lord of the Flies (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Existence (1993)    Monica Reyes
X Files, The: 4-D (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Sunshine Days (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Nothing Important Happened Today II (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Improbable (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Dćmonicus (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Trust No 1 (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Providence (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Jump the Shark (1993)    Monica Reyes
X Files, The: Essence (1993)    Monica Reyes
Městský pohár / Modrý cadillac (1990)
Coupe de Ville
 58% 58%  Tammy
Shag (1989)  60% 60%  Caroline 'Pudge' Carmichael
Mystic Pizza (1988)  66% 66%  Kat Arujo
Hiding Out (1987)  48% 48%  Ryan Campbell
Desert Bloom (1986)  58% 58%  Rose Chismore

 Vystupoval v
The X Files: The Making of 'The Truth' (2004)    Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.